misssj

Alla inlägg under januari 2011

Av J - 8 januari 2011 03:23

Världens underbaraste Mimmi, Underbaraste djuret, underbaraste katten, du kommer alltid finnas hos mej! Du fanns där när jag var en liten bebis, när jag började gå, när jag pratade för första gången, ja .. jag kan rabbla upp mycket. Alla dina stroker du haft som vi fixade oss igenom! Cystor.. Du va världens bästa katt trotts att du hade det norska jävla bitch tempramentet ibland.

Kommer iallfall alltid att komma ihåg dej!

Trodde för några dagar sen att det inte skulle göra ont, jag såg inte dej på några månader, du bodde hos mej och Robin i juni. Sen.. inget mer. Nu finns du inte mer och jag kan knappt fatta det, 18 hela år tillsammans har vi haft!

Du kommer vara den bästa!


Mimmi <3



Av J - 6 januari 2011 23:50

ÅH har sån abstinens för att träna!

Trodde aldrig detta skulle hända sedan länge, men ja jag har ju träningsvärk som in i bomben,  men så vart jag inne på Paows personligatränares blogg och kollade på lite videor, åh gud sicken abstinens jag fick efter träning! Som att jag bara ville springa tlil gymmet och gymma som in i helvete!!

Haha, ja jag har inte kännt så på längen faktsitk, tror det var för att Friskis och fläskis inte var så bra, men nu när jag faktiskt tycker om Actic så vill jag bara dit igen o igen o igen! så funderar på att dra dit imorgon bitti och träna, men dock är jag lite sne för det.. eftersom att IMORGON


ja imorgon så ska vi, vängänget ut till Harplinge,har skickat iväg inbjudan på sms till alla som ska med, och naturligtvis partner till alla! Vi ska ska åka och handla först, laga mat, göra peeling, basta, laga mat, äta, dricka, spela Kinect som henke ska ta med sig, och naturligtvis spela Wii! Yey, och de flesta har faktiskt nu hört av sig att dem kommer att komma!  Detta ligger lite långt från stan å vi alla kommer att sova där!   

Kommer bli jätte roligt!

Ser fram emot detta som in i bomben!!

Kommer bli hur mysigt som helst.

Av J - 6 januari 2011 14:19

Igår skulle jag bara till läkaren sen hem, göra mej iordning sen promenera upp till jobbet igen, men när jag skulle inom mitt älskade apotek, gick in för att mamma hade fika, satt och pratade med henne, så säger jag att, jag kan missa bussen så jag kan gå ner till stan istället, så att bussbiljetten går ut.

Just där stod min chef och sa "du kan börja nu om du vill?"

OFC! Så jag drog på mej kläderna och började jobba! Dock hade jag ett rött linne, vilket vi inte får ha. bara lila eller svart! Så jag fick dra på mej apoteksrocken! yey! kände mej som en receptarie, men hade hand om mina leveranser! haha. Ja men det var kul, jobbade till min vanliga tid, så jobbade 3 timma extra, extra cash iaf! När jag kom hem vart jag helt slut, drog ner på åhlens och handlade lite smink. Tydligen vart alla affärer stängda tidigt igår? Så besviken jag blev.. Men inte åhlens inte!

När jag kom hem så la jag mej ner för att sova en 30 min, slutade med att jag vaknade 3 timmar senare, alltså klockan 21 för att Emelie ringer och säger, "Sover du??? Du ska ju emd ut! jagär påväg till dej nu! " aha? kände att jag inte kunde dissa henne när hon är påvääääg hit liksom?

"nej du får inte komma in!!"

hade varit en aning osnällt... Så jag hade ju inget val än att dra mej in i dushen och göra mej iordning inför utgång, vart inte alls taggad vilket jag hade sagt dagen innan, även igår på dagen när jag pratade med henne så sa jag till att jag inte kände för att gå ut, hade träningsvärk i hela kroppen och sjukt trött vart jag också! Men ja... det blev så iallfall!

Senare på kvällen kom Sandra hit, vi sjöng lite och drack, sedan så gick vi ut för att möta hennes pojkvän, och sedan vidare till Mårtenssons hotell, Underbar! Oh vilken kö! Jag sa redan i början att vi skulel dra men det ville inte dem! Vi fick stå i kön i 30 min, jävlarna som trängde sig före, åh hatar det!!

Kan dem inte bara ställa sig i kön som alla andra?!

Dock vart det bara 92-or i princip eller så var det utlännignar som stötte på svenska små tjejer.. kuuul! En jävla kille som gnuggade röven mot min röv hela jävla tiden, vilket var irreterande. Folk som ska skrika och kramas för ngn dem såg, igår? mitt på dansgolvet.. ja.. eller lfolk som ska sprina omkring på dansgolvet bara för att hitta någon.. jag vill dansa ? inte knuffas hit och dit på dansolvet. vilket vart rätt irreterande.


Vi var rätt mycket inne på Schlager dansgolvet, och dansade. Där vart det riktigt bra faktiskt, och halleluja för att brandlarmet inte gick! som det alltid brukar göra där! Sandras pojkvän blev så full så att det slutade med att han spydde rakt ut på golvet, dock hade jag och Emelie redan gått för att hämta ut jackorna, men ja! HAHA kul! De övriga åkte iväg hem medans jag kikade in på donken och köpte mat åt älskling som jag hade lovat honom att jag skulle göra!

Gårdagens klädsel!


  



HAha eller ja.. så såg jag ut igår!


Ikväll ska Robin spela, jag ska bara ta det lugnt! Imorgon åker vi ut till Harplinge och ska festa i hans föräldrars hus, dock vet jag inte vilka som är med, han ska bjuda dit sina gamla barndomskompisar, som vi egentligen skulle träffat på midsommar, dem hade fest så jag Robin och Melinda skulle ut dit, men då var det 2 stycken andra som kom hem till oss som inte ville dit, så vi satt hemma och kollade på film och åt BK mat istället.. Jag somnade kl 20 ungefär. Roligt! nej inte så.. Men ja nu får jag äntligen träffa dem!


Emelie skulle med, Melinda och Johan vet jag inte, har inte fått något svar än... Ska ringa Robins mormor också tänkte jag och säga att hon kan komma och lämna kajsa om hon vill, medans vi ändå är där i 3 dagar nu i helgen så kan hon få vara hemma lite ! Neej, men nu ska jag käka lite frukost, ska se om vi drar på bio ikväll kanske? eller om jag ska ut och gå lite och sedan kolla på DH ! Är på Avsnitt 10 nu! Så jävla bra! Robin klagar redan på att jag sitter och berätar allt som händer och förklarar, så inte han kan se, och ibland så frågar han mej frågor så får jag förklara! haha. Men jag är iallafall inte värre än i början av vårat förhållande, när han satt och föklarade HUR dem spelar in en film och HUR dem har fått ihop allt. åh! Bra att han inte gör det längre iallafall !  

Nu ska jag kila och göra lite frukost!


Av J - 4 januari 2011 23:42

4 Januari

Jag har tränat så sjujt hårt dessa 2 dagarna så jag har så ont i häcken och i armarna, imorgon ska jag dit igen men bara träna kondisen! kanske tom simma lite, ska iallafall till läkaren kl 10.30 så direkt efter tror jag att jag ska kila ner och träna!


För övrigt har jag jobbat idag, sjukt strssigt kom dubbel leverans, så får väl se om ja kommer få jobba över imorgon också kanske. Just nu vill jag bara lägga mj i sängen och hålla om min älskling och somna på hans bröst. men han sitter och spelar så ska nog snart lägga mej med misen och sova!

Åh vet inet ens vad jag ska skriva är helt slut. haha! Emelie har verkligen fått igång mej på gymmet! Käkade ven en jätte god fruktsallad när vi kom hem, emelie köpte vanlig sallad och jag köpte lite paprika, melon osv. och hackade ihop en as god! känner verkligen att det är bra!

Av J - 4 januari 2011 00:33

haha ja nu är det en ny dag och nya möjligheter, som alla skiver antingen varje vecka eller dag.

Iallafall var hos Manpower idag och fick hjälp med CV-t och personliga brevet. eller ja.. hjälp och hjälp, han tyckte att mitt var perfekt! haha så inte så mycket hjälp där inte. vi pratade mest om Vad jag är ute efter, vad jag vill jobba med, osv. han gav mej lite tips som kan vara till nytta, så nu har jag skrivit klart några cv jag ska skicka iväg!


Igår köpte jag ju förste säsongen av DH! yeeey!

så nu har ja kikat alla avsnitt 1-5, vilket jag redan sett en 155555 gånger, men nu har jag tom fått med Robin att intressera sig i det. Nu ser han ju lite sammanhang med det han sett. haha! Har även varit och tränat idag, jobbat osv. Har haft en bra dag faktiskt!   

Ska kika vidare lite på mitt projekt! See ya!

Av J - 2 januari 2011 23:04

Jag har bestämt mej, just nu sitter jag o kikar jobb, just nu i malmö.

Vi har en lägenhet i Falkenberg så kan lika gärna söka jobb där också, men satsar mer på Malmö, större chans att komma någon vart än här. Plus fler möjligheter för Robin att få jobb, vi kikar även jobb i Norge, jag är på reserv 20 på högskolan så om jag kommer in där så flyttar vi nog antagligen till Malmö ev, så pluggar jag i Lund. Ja.. Så ser mitt liv ut för tillfället.

Har även bestämt mej för att sätta igång med 1 av mina projekt, ska ta reda på lite mer först. Sen ev det andra också, men det får nog vänta lite till.


Ska sätta mej och skriva ner lite!



Btw, irreterar mej på folk som inte åtminstonde kan klä upp sig lite för nyår! Det är ju trottsallt nyår liksom... Jag fattar att vissa har kläder som är "deras stil" Men andra liksom... nej ...

Av J - 1 januari 2011 23:28

Gott nytt år allihopa!   

Min nyår vart bra! Jag städade, dammade, dammsög, moppade golvet under hela dagen, fixade mej, sminkade mej, gick ner med Melinda och Johan och handlade, Ost, kex, paprika,melon, blanddricka osv.

Vi gick hem, provade löshåret! Passade perfekt, Lockade hela håret, satte upp de och fixade de sista av sminkningen! Perfekt!

Simon och Frida kom, Johan fixade osten, paprikan osv. Kocken i köket! Vi började spela lite på Wii-et. Sen kom Emelie, vi öppnade första flaskan vin! Började spela Sing star på Wii. jag klassae ut alla! haha gött !   


När klockan va 23.40 ringde porttelen och så kom Robins kompisar, som ville få med oss att skjuta raketer, så vi fick med skumpan och allt och begav oss ut! På stora torg så vart det ett bröllop, så vi smällde raketerna där! Joel S höll på att spränga sig själv nästan haha, och tände på sina egna rökbomber. ush.. har verkligen fobi mot sånt sedan min kusin fick en raket i ögat... inte kul.

När vi vkom upp igen så värmde vi oss lite, plockade ihop det sista av drickan och begav oss vidare till Robins kompis där det var fest. Så vi drack, hade kul och pratade, Någon snubbe spydde över hela golvet och väggarna i hallen, tack gud så klarade min jacka sig och skor! Men tydligen inte andras, haha.


Vi kilade hem senare på morgonen, Melinda Johan och emelie käkade frukost, och sedan begav sig hemåt. Jag och robin vart uppe lite till, trotts att man var jätte trött.

Vaknade iallafall vid 10 och kunde inte somna om, mådde ille, men efter ett glas vatten så mådde jag bra igen, och somnade om. Vid 13 så kände jag av att Robin vaknade och kramade mej och pussade mej på ryggen, så då blir det ju att man vaknade också   

Tyligen hade jag tänt tv-n på morgonen så vi låg i sängen och kramades o kikade lite film! Idag har jag tränat lite här hemma, fixade ihop en sallad/frukt tallrik som frukost/lunch. Och nu på kvällen käkade vi varma mackor, Robin ville först inte ha, men sen km han ut i köket och såg min och fjäskade åt sig att jag skulle fixa till honom också! haha.  Nu kikar vi på mamma mia, och spelar spel. Imorgon bitti kl 08 ska vi ut till hans mamma och köra hästarna till ett annat stall, jag ska fixa lite saker där ute och gå en promenad med Kajsa.


På Tisdag åker dem till Florida så då får vi kajsa i 1 månad och hela huset för oss själva! Ska självklart fixa någon fest där som Robins mamma sa att vi kunde ha om vi nu ville, så ska passa på att ha det när Frida kommer ner igen nu i Januari!   Då ska vi även fixa en spakväll som vaa planerad, för dem har ju även bastu, så ska i mysa alla tjejer! Få se vilka som är på det!

Nu ska jag skära en melon skiva och kika film! Men först, lite bilder!

Dock är några tagen med mobilen, Iphone har inte så bra kamera.


Nyår 2010-2011


 



Jag



 


Jag



 



Jag och Fridis



 


Jag



 



Meee





Friiidis o Ja





Emelie och Älskling



    



Jag och Älskling!





Hehe <3


  



Emelie <3


  



Emelie.



  



Melinda <3


     


Herr Simon

Ovido - Quiz & Flashcards