misssj

Alla inlägg den 14 januari 2011

Av J - 14 januari 2011 18:36



Ikväll blir det Harrys!

Muums!

Efter min vecka med sallad sallad sallad och ... sallad så får jag mina kycklingvingar! Dock orkar jag bara 3 stycken. Men världens 3 godaste!!


 


Så Emelie (höf... Emelies mamma) bokade bord åt oss till klockan 21.00

Så ska ta en en liten liten sovtur nu innan!

Har jobbat hela eftermiddagen! Gott!

Trivs på detta apoteket inne i stan, men man saknar det vanliga när man är här, just pga att detta är så litet, på mitt vanliga är det så stort så att man får klart så himla mycket, här måste man tagga ner så mycket så att allt kan bli långsamt!

Iallfall så gillar dem mej, vilket är underbart!

Av J - 14 januari 2011 02:24

Vad behövs för att få en prinsessas sömn!? Det är nog upp till var ch en tror jag! Men mitt tips är att man ska hitta sin rutin! Här är min! 1. Säger ALLTID "God natt " till min älskling. 2. Ger alltid min älskling en god natt puss! 3. Säger "God natt" till alla i lägenheten, tex, katten, Kajsa eller om någon sover över.4. Alltid ska det vara bäddat, hatar väck i lakanen! 5. Alltid många kuddar! Helst en jag kan krama om på natten när älskling är för varm! 6. Alltid 2 täcken.7. Alltid ha apan liggandes vid huvudet! 8. Se till så att larmet är påslaget! 9. Mobilen har batteri inför morgondagen. 10. Medans jag borstar tänderna vädrar jag för att få frisk luft inne i lägenheten, ofta sover vi med fönstret öppet en liten liten bit! 11. Innan jag lägger mej så känner jag alltid på om dörren är påst ! 12. Att misen har mat så han inte väcker mej mitt i natten! Ja.. Rätt mkt haha! Men dettaSer jag alltid till att göra eller fixa innan jag sover, så att jag kan sova gott och länge! Inget kul ju om man väcks mitt i natten av att en katt är hungrig ! Ush .. Ett behov är att säga god natt till robin, vet inte varför men ja, typ som att man ska ja en trygg natt nästan ! Ofta på natten brukar jag pussa honom på axeln. Vet ej varför, men ja. En trygghet! Nuuu hade jag tänkt sova! Men tipset är innan ni ska sova att ni tänkt ut allt före, rensat tankar, lämnat allt och gör det skönast för er! Så sover ni mycket bättre och skönare! Ger def. Ett bra resultat! Man lår ju bra, när det är bra och utgå ifrån era behov!

Ovido - Quiz & Flashcards