misssj

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av J - 9 januari 2011 17:57

Sicken helg!  Torsdags vart jag ledig vilket var skönt!

Fredagen va jag och fikade men My och Emilia, mysigt eftersom jag inte träffar dem så myket nu längre!

l 15.30 bar det av mot Harplinge, jag robin melinda emelie och Henke, samt apan ofc! Vi åkte och handlade och sedan vidare till Harplinge! Var rätt kallt när vi kom dit eftersom det varit tom i 4 dagar! Så vi eldade och snabbt blev det varmt igen. Jag började med maten, fläskfile, potatisgratäng, massa sallad och småplock. Jag sket i efterrätten eftersom ingen orkade, haha. Men det blev chips som vanligt iaf. Vi började spela kinect efter att vi gått runt i huset och visat runt, jävligt roligt var det, speciellt att dansa, utklassade Robin och Melinda ett anal gånger, men sen försvann turen och dem vann.. Fan. haha. Efter en stund hoppade vi n i batun, dushade och bastade. Först sprang killarna ut och rullade sig i snön och sedan vi tjejer, Melinda upptäckte det sköna med det, sedan ville hon göra om det igen och igen och igen. haha. Till slut sprang vi nakna runt huset!


Rolig var det, jävligt kallt om fötterna till slut, Emelie sprang barfota, jag i stickade inneskor som halkade av till hälften av foten till slut, melinda sprang i sina skor. haha! Hoppas inte grannarna såg!!


ja iallfall så fortsattte vi spela kinect dricka och fika, killarna spelade trummor, Simon kom, Johan kom efter ett tag. Henke och Robin börjadedrickmer och merr, lite så roligt, klockan 03 körde Simon, Johan och Mlinda därifrån och kvar blev jag robin emelie och Henke! VI satt och drack pratade om verkligen allt möjligt, till slut blev alla så trötta så henke satt och ville ha mer dricka, fifflade med musiken, Robin pratade om hur bra barndomskompisar han har. Emelie var tött så hon satt och kommenterade allt som henke och Simon sa! Ja dock pratade, var nykter! Somnade till och från i  mint ungeär förtt hålla mej vaken, Robin käade igen och henke också, tur jag kook korv också!


Till slut bv klckan 08.00 och vigick och la oss för att sova!hela dagen låg henke och emelie och tittade på film, Robin var däckad så han sov, jag stodoch gjorde pannkakor till allihopa! jriktigt kul var det!

o detta kommer göras om igen innan robins föräldar kommer hem igen!

Ovido - Quiz & Flashcards