misssj

Alla inlägg under augusti 2010

Av J - 17 augusti 2010 22:54

Vet ni vad?

Jag låg i sängen idag och kollade på Robins rygg, jag hatar hans fräknar!

Jag gillar inte dem, det gör inte han heller egentligen. Som tur är så har hans fräknar i  ansiktet nästan försvunnit. iallafall så syns dem inte så mycket, vilket är bra! haha

Han gillar iaf inte heller dem som tur 'är därför kan jag helt öppet säga till honom att jag inte gillar dem!

Jag tycker att det ser äckligt ut   och jag vet inte varför..

typ som någon hudjsukdom?!

Varför har man fräknar egentligen?

Jag önskade han tog bort dem, det gör även han!

Inte nog med det så gillar jag inte leverfläckar, födelsemärken heller!

O som tur är kan man vekrligen ta bort dem!

Tog bort min på axeln, den var jätte liten, men på natten så rev jag alltid sönder den så det blödde! ush!

Så ta bort dem!


Av J - 17 augusti 2010 14:07

Ännu en dag hemma, somnade igår vid 1 och vaknade av att Robins pappa ringde vid 11.

Han kilade iväg och jag fortsatte sova!

Jag är totalt helt däckad av mina tabletter.. men dem säger att det ska gå över snart!

Låg och tänkte inatt innan jag somnade att det är först nu man förstår att man inte har någon skola, idag började några skolan och jag inser nu att gymnasiet? Jag går fan inte där längre.! Kan gå i skolan men kommer nog tacka nej!

Jag har kommit på att jag inte vill bli barnsjuksköterska nu. Kommer troligtvis plugga till mäklare eller ekonom först, och senare kommer jag plugga vidare till sjuksköterska för att sedan bli barnmorska! Vill absolut bli det men inte nu..


Jag tänkte också på det.. att jag hatar rött hår!

Jag har själv varit rödhårig en gång i tiden, då jag tyckte det var as snyggt!

Jag tycker det är jätte fint med naturligt rött hår och jag respektera att folk tycker det är fint. men det är ett Big NO NO för mej!

Helt ute enligt mej.. på sommaren är det jätte fint med blont hår och på vintern med lite mörbrunt!

 

Men men nu ska ja kila från datorn o lägga mej i soffan, en kompis kommer hit, som precis varit hos sin advokat! Hon får ta hand om mej!

Få se vad som sagts... stackarn! Men ja o Robin finns alltid för dej snuttis!

I hope you know that   



Av J - 17 augusti 2010 00:07

Dagen började med att jag fick åka upp till sjukhuset, så snäll som ja e så lät jag Robin sova, och på något sätt tog jag mej upp med buseen!

Jag klarade det, fatta faktiskt inte hur ja lyckades med tanke på den smärtan ´jag hade.

Iallafall så gav jag inte upp, och som tur är så fick jag en läkare som verkligen var bra!

dem skickade hem mej och när jag väl kom ner till bussen så föll jag ihop   

På något sätt så komo jag tillbaka till läkaren som la in mej över dagen. Fick tag i Robin till slut som genast kom upp till sjukhuset!

Där låg jag och krampade med smärtorna, till slut så började tabletten med morfin i verka och jag blir elt groggy! hehe

Lite roligt va det, tydligen hade jag pratat om något hus i simlångsdalen som jag o Robin köpt, och när, hur vi ska bygga om?

Jaa massa konstigheter hade jag pratat om som Robin inte fattade ett piss om.

Till slut så tog vi oss ner till cafeterian och åt lunch! Nachosalald, kan ju lungt säga att detta var gott! Vi hämtade ut lite mer morfin tabletter och begav oss hemåt. vilade lite och som sagt var det Robins Födelsedag så hans mamma och pappa samt mormor kom!

Senare kom Henke, Johan och Melinda hit. Vi fikade men sen blev jag så trött av tabletterna så jag somnade, har nu sovit 20.00-00.00, hörde att dem hade jätte roligt, men jag orkade inte ta mej upp, utan fortsatte sova istället, min ögon är uppsvullna så trött jag är så ska strax sova vidare.

Som jag sa till Robin nu så orkar jag inte vara mer sjuk, tycker det är extremt jobbigt och vill bara bli frisk nu! Tycker att der räcker!

Min lilla Kajsa var här också, gav hennes lite godis. hihi!

Som tur är har jag min älskling jämte mej inatt, som vaktar mej och tar hand om mej! Kan inte ha mer tur än vad jag hat med honom!

 

Hoppas du hade en bra dag, även om jag är sjuk   





Av J - 16 augusti 2010 01:31

Grattis Världens Underbaraste Puppe!

 

Idag är ingen vanlig dag för det är Puppes födelsedag hurra hurra hurra!!

Dock har jag gett min födelsedags present till min älskling, som han total älskar! hehe.

Men snart kommer det en till, så fort jag får min lön så väntar det en födelsedags present till!

Älskar skämma bort den grabben!

 

  • Vi har kännt varandra i 396 dagar, vilket betyder 396 underbara dagar! vi har klarat oss igenom 141 dagar i lumpen och 18 dagar som jag varit i Serbien! 14 dagar i Schweiz och berg och dalbaner! Vi har tagit oss igenom mycket, gått bra att ha det helt underbart, till att hålla på att splittras, och slutligen.. så är det helt underbart! Du har funnits för mej hela tiden och jag uppskattar verkligen allt du har gjort för mej, din kärlek och din närhet! Allt.. du har gett mej och hjälp mej genom massa saker som jag en dag bara vill ge tillbaka till dej! samtadigt som jag inte hoppas att du kommer vara med om samma saker.. Du är mitt jag vet inte vad jag skulle gjort utan dej! Du är den mest underbaraste människa jag vet, hjälpsamaste och god hjärtade! Jag har levt med dej nu i 8 månader, vi har gått varandra på nerberna samtadigt som vi har haft underbara stundet tillsammans! gått genom eld och vatten, lärt oss massa saker, kommit din familj närmre, och bildat oss en liten egen familj. Du är den som håller mej uppe medan jag är den som håller dej uppe. vi ger och tar energi från varandra för att ha det bra! Älskar dej så mycket som inte kan beskrivas i ord, kommer alltid göra det o vill att det förbli så! Vi kommer aldrig tappa varandra utan hålla ihop!

 

Idag är det min älsklings födelsedag, lite mer än 1 år sen vi lärde känna varandra, då jag egentligen inte var singel. Vi fick en liten trög start då jag dissade dej grymt många gånger pga att jag inte var singel ofc. Jag tyckte så synd om dej, där du stod i ditt ill vitt färgade hår, svarta skjorta och jeans! Facebook nästa var det för mej för att säga förlåt för dissarna jag gav dej, och BTH mailen var tilllaggd på din msn för att få kontakt med mej.

Kommer aldrig glömma ditt mail!

 

* jag kommer vara rak på sak, jag skulle vilja ha dej och prata med medan jag är i lumpen, du verkar vara en jätte söt tjej! 07...*

 

Folk gillade inte att vi umgicks, men det sket vi båda i, vi hade roligt tillsammans och det var huvudsaken!

Dagen kom när jag skulle på semester och du skulle åka tillbaka till lumpen, när vi satt utanför nissan och du berättade hur mycket du tyckte om mej, saker som du varit med om och hur dina ex behandlat dej, hur du berättade att ditt ex var otrogen mot dej, o du inte ville att en tjej skulle vara det mot dej igen.. Det var då vi förstod att vi va på samma nivå och att om vi klarar att jag åker på semester och 5 månader till i lumpen, så skulle vi gå igenom mycket!

 

 Jag umgicks med Robin precis som jag umgicks med mina kompisar, bowlade, gick på rix fm, gick ut på kvällen, dansade! (gryyym dansare!) jag var ärlig mot dej att jag inte var singel, vilket du respekterade. och ju mer jag gled ifrån min dåvarandra pojkvän ju mer närmre kom jag dej! Jag åkte till Serbien, vi höll kontakten. eller ja.... du höll kontakten med mej! Jag ljög om när jag skulle komma hem för att överraska dej! Den minen du hade när jag kom hem till dej, kommer jag aldrig att glömma! Jag hade gjort slut med min pojkvän och det var bara att visa Robin vad jag tyckte om honom.. det tog tid innan det blev vi! Med det var det värt!

 

För 1 år sen var jag som sagt i Serbien hade beställt blombud och allt till dej på din födelsedag, för att göra dej glad! Detta året kan jag ge dej hela mitt hjärta och lite mer! du är allt för mej och jag är såå glad att du finns! Du är en Ängel som gud sänt till mej!

 

Grattis på födelsedagen älskade älskling!

 

Anna hjärta Puppe!

 

 

 

 

   

 

 

Av J - 15 augusti 2010 23:56

Det är söndag natt och om 3 minuter är det den 16 alltså min underbara pojkväns födelsedag!!!

Wiiihoo ! myskväll? ja!

 

trottsallt så e jag ännu sjuk, ligger i sängen i faktiskt min älsklings morgon rock. jag har 3 stycken morgonrockar men ändå så gillar ja bäst att använda hans!

Sjuk som vanligt?

Japp, vart tom inne en sväng på akuten idag och doktorn sjukanmälde mej från jobbet till på onsdag!

Hoppas att det verkligen blir bättre, annars blir ja fan galen!

Ännu mer medicin som börjar gå mej på nerverna!

 

BTW så vart vi på FOREVER YOUNG i Lördags!!   

Jag tyckte då att 600 kr för 1 biljet + 1600 för hotell för mej, var dyrt för bara en dag!? Tänk då att vi betalar både för mej o Robin!

Smack i ansiktet så dyrt det där blev,

för det första så:

  1. Tycker jag att svensk "prat" musik är för depp!
  2. Alphaville, var inte ens orginal sångaren
  3. Det regnade så in i helvete

 

Det gör inget om det hade regnat om det konserten i helhet var bra. men detta sög ju verkligen.. Jag tyckte att Ultravox var riktigt jävla bra! SIcket drag det var i gubbarna! Herre gud!!

Men till slut var jag o Robins mamma genom blöta trotts att vi hade regnkläder + regn kläder, altlså 2 par regnkläder! Skorna var Genom blöta!!

Så vi gick tillbaka till hotellet och bytte om, när depp musiken kom igen, sen kilade vi ner igen när Alphaville spelade!

När vi väl kom upp började jag känna av min hosta och lungor.. Så jag gick och la mej. Robin o hans bror gick däremot ner för att se Human league spela, som tydligen var de bästa på hela kvällen!

Jag somnade och vaknade vid 7, kollade på tvn, somnade ju med tv-n på, hehe

Väl nere på frukosten så gissa vem som sitte jämte oss och äter?!?!?!

 

ULTAVOX!!!

 

Herre gud!!

Folk bara tittade, och där satt dem jämte oss!

Hehe.

Mysig dag, måste jag säga!

Förutom att jag legat på akuten idag..

 

Nu är klockan 00.08 och min älskling är nu 21 år gammal!

Få bli ett litet inlägg sen bara till honom! hihi! Nu ska jag vända mej om, så handikappade ja känner mej just nu pga lungorna, o mysa med min kisemise!

Nattinatti puss!

Av J - 13 augusti 2010 12:18

WOOOHOOO, Min kusin kom 3a imorse i 200m Rygg, får se hur det går ikväll! självklart ska man ju kolla på honom!!

Av J - 13 augusti 2010 01:15

Wooohooo glömde säga!

Min kusin ska simma 200 meter rygg imorgon på tv4 plus, i budapest!!

HOPPAS  HOPPAS han vinner klockan 9.30 ska jag sitta fast klistrad vid tvn!

 

Nattinatti!

Av J - 13 augusti 2010 00:34

Rolig dag.. ehm nej.. totalt inget o göra på jobbet. efter lunch blev det kaos, eftermiddagen var det hur lamt som helst igen!

 

Började på en ny Header som jag ännu inte lagt in, vet inte varför. jag somnade vid 6 tiden och vaknade av att Ida står jämte sängen. haha!

Hon skulle komma hit så att jag skulle färga håret på henne   

Blev as snyggt, proffset här vettu!

Vi klippte till luggen lite och poff som en ny människa.

As snyggt blev det! Även Melinda och Johan vart här. Till slut kom Robin hem och vi knallade ner till Bulls ute servering och åt!

Vidare till Corner!

 

 

*Fick en komentar från min älskade Emma!

Och när jag tänkte efter så mitt inlägg om att jag är trött på folk för att man får tjata osv handlade absolut inte om dej.

Jag vet ändå på ett ungefär vad som händer i ditt liv o även om vi inte pratat på grymt länge så vet jag att du tänker på mej och du ska veta att jag tänker på dej Du kommer lämna mej!

Vilket jag är sjukt ledsen för, önskade du kom in här på högskolan i Halmstad istället!

Jag kommer sakna min kära Emma sjukt mycket!

Du är den personen som egentligen vet bäst hur jag känner, saker som ja inte sagt till andra som ja kan berätta för dej. Du är som en andra halva av mej på något sätt, vilket betyder grymt mycket.

Vårt första år i 1-an.. Du <3 Mej! När du släppte ut allt för mej och vi kom varandra otroligt nära varandra.. sen flöt skolan bara på och till slut när du inte var sista tiden i skolan så var det som att något fattades!

Jag hoppas att vi kommer att hålla kontakten för all evighet, och jag kommer absolut att hälsa på dej i Hultsfred!!

Du betyder väldigt mycket för mej   *

Ovido - Quiz & Flashcards