misssj

Alla inlägg den 19 augusti 2010

Av J - 19 augusti 2010 16:10

AHaHA jag tänkte på en sak när min pojkvän gick till jobbet, efter att ha bott här i 8 månader så redan nu börjar jag njuta av tiden då jag får hela sängen för mej själv!

Inatt var det otroligt jobbigt, jag respekterar att han ska sova för att gå upp för att sova och jag får då "lite mindre" plats. men fan inatt.. inatt la jag mej på andra hållet så att jag kunde sträcka ut mej! så jag inte heller behöver ligga ihop krupen med min smärta i lungorna. Undra hur det kommer bli framöver då.. haha!

När jag hade köpt ett "dra på lakan" va det ju fan för litet på ena hållet och för långt på det andra, då fick jag reda på av Robins mamma att den är special gjord sängen... men braaa! Detta kunde dem inte sagt tidigare då eller?


Nää de får bli att köpa en större säng! Längtar tills vi får en större lägenhet och en större säng!  

Av J - 19 augusti 2010 14:23

Torsdag den 19/8-2010

Vaknade vid 13 idag, ska kila in i dushen och fräsha upp mej lite, piffa till mej lite och sedan städa till lite, har ju inte städat på grymt länge pga sjukdom. Imorgon är man åter tillbaka på jobbet o hoppas att det kommer gå bra!

Så ska älgga på en ansikts mask och tappa upp bad och njuta av tiden ensam med musik och tända ljus!

 

  

Måste sedanner o köpa toapapper, någon mat så jag får något i magen. samt host tabletter så att jag klarar av morgondagen utan slem som kommer upp!

Finns ingen som gör det nu   

 

Ovido - Quiz & Flashcards