misssj

Alla inlägg den 21 augusti 2010

Av J - 21 augusti 2010 20:06

Har hållt på med min nya blogg.. eller aa nya?

har haft den lääänge men inte orkat bry mej om att fixa ihop med koder osv..

Hela dagen har jag försökt fixa till allt och det blir bara bättre och bättre!

Så snart kommer jag köra igång med den helt Nya bloggen!   

Av J - 21 augusti 2010 12:51

Vaken!

Ja, nu är jag vaken, egentligen vaknade jag kl 8 av att Robin skulle gå upp för att ge sig iväg till nollningen!

Han torterade mej lite, kittlade mej. men jag va heeelt brota kan ja säga!

Han tyckte nog det var tråkigt för han slutade efter en kort stund. Jag somnade om och hörde lite smått hur han packade väskan, frågade mej någonting o ja "mmmm"ade Jag somnade iallafall om och vaknade för en stund sedan    

Jag ligger ännu och rullar runt i sängen. igår kollae vi bara på film och tog det lugnt.. iom att jag är som sagt sjuk! sicket jävla tjat om detta.

Jag hattar att vara ensam och tydligen kommer jag att vara ensam hela dagen, kvällen och natten!

Så jag kommer nog att ringa hit Melinda, som kommer få ta hand om mej och kolla på fler filmer.. Har nog aldrig kollat på så många filmer som jag gjort nu när jag varit sjuk. igår kollade jag 2 gånger på "det regnar köttbullar"

Den va riktigt rolig! "green zoon" som är en krigsfilm i Irak. Riktigt bra! sen en konstig film som jag inte vet vad den heter..   Inte värt och komma ihåg heller! Hehe. Hela natten så har Robin puttat ut mej med sin rumpa! inte för att jag tar så mycket plats, men hela tiden så knuffar han på ett fint sätt ut mej. haha. Jag tog hans Iphone och spelade lite, när han lite lätt slår till mej med armbågen att ljuset lyser på honom. haha! ja kunde inte göra någonting. och jag låg klarvaken i sängen med min lilla lilla plats! Till slut som tur är så somnade jag! Nu ska jag bre en macka eller någonting fastän jag inte ens e hungrig!   

Ovido - Quiz & Flashcards