misssj

Alla inlägg den 6 augusti 2010

Av J - 6 augusti 2010 21:34

 Fortfarande är jag sjuk?!

Blir så trött på detta nu!

Jag som skulle på konser imorgon och tagit ledigt o allt och nu är jag sjuk IGÈN!

Det hade precis blivit bättre, så var vi på Fiesta igår ute på Tylösand, kom hem vid 03.30 med Taxi. O vad gör vi då? Jo alla andra somnar och jag börjar ju så klart hosta.. även om ja inte var för bar o även om jag hade jacka på mej, långa lack leggins, så hostade jag som fan inatt,

Trodde jag skulle hosta sönder lungorna. och det tror jag ännu!

Har provat flera host medecin men ingen hjälper.. tom inte den med morfin i!? kanske får åka in till akuten så dem får röntga mina lungor.. Nu är jag sjukskriver, har legat hemma hela dagen och hostat, Robin har varit nere och köpt peking soppa igen åt mej, i hopp om att det ska bli lite bättre med det starka och värmen.. men icke de.. Melinda, Johan och Emelie sov här, och snälla söta människor som går ner kl 8 på morgonen när jag väl somnat och köper nybakade frallor!

Så fantastiska dem är!

Nu när jag varit sjuk så länge har mina vänner och min älskade pojkvän gjort allt. Det känns så jävla bra när man är helt utslagen att man blir ompysslad.. Som sist så kom Melinda bara för att laga mat åt mej?! Om inte hon hade gjort det hade ingen gjort det tro jag.. okej jo Robin, men han vart inte hemma den dagen.. iallafall alla vaknade 8? och jag somnade 8!

Så det ni! jag sov till 11.30, och det var min sömn denna dagen.. nu har jag tagit lite cocialana och hoppas att det hjälper som första gången när jag tog det.. Men som det verkar nu, så hjälper det inte.. När jag inte kunde sova så passa ja på o tog lite bilder!

 

 

Melinda sover som en grris!

 

     

 

Johan sover med apans arsle! som en liten bebis   

och så jag och älskling för någon dag sen! <3

 

    


Ovido - Quiz & Flashcards