misssj

Alla inlägg under februari 2011

Av J - 10 februari 2011 13:30

Vaknade med världens huvudvärk idag, orkade inte in i dushen så tänkte blunda lite med ögonen så somnar jag om !! ush.. vaknade 10.45 stressade upp på mej kläder, tvätta ansitket och borsta tänderna och iväg till psykologen!

Det gick jätte bra! Är verkligen stolt över mej själv med vilken framgång jag gör!

Nu ska jag bara ringa och boka en annan sak på UM! ush.. Imorgon kommer Robin hem yeey ! så måste prata om lite allvarliga saker med honom ... undra va de kan va? ...


Måste rätta till saker o ting innan det blir för sent för nu börja det bli lite jobbigt. tiden går så snabbt..


Till något helt annat så idag den 10 februari så har jag och Robin varit tillsammans i 1 ½ år!!   inte nog med det så fyller 1 av mina bästa vännér 20 idag! kan inte fatta det, underbara Melinda fyller år !!! Nu har vi kännt varandra i .... 17 år? 18? herreguud va tiden går fort!  17 år och jag hoppas hon finns i mitt liv alla mina år som jag lever, för utan henne hade jag varit på 0 nu!

Den tjejen äger halva mitt hjärta som inte min pojkvän äger, hon är som en underbar syster till mej. Vi har aldrig bråkat, vi har tjaffsat 1 ggr men det pratade vi bara bort. är vi sura på varandra så går det över snabbt, höhö!

O vi menar inget illa mot varandra. " ibland iallfall,hoppas jag   "haha!

Hoppas att hon får en underbar dag iallafall! O imorgon så firar vi hennes 1 år närmre pensiondagen! Hon ska fan få en käpp av mej!



Av J - 9 februari 2011 19:08

OOOOOOOOHH


Jag är sååå kär ! Bara älskar Burlesque!!! Ska ta o kika igen på filmen sen när Emelie är på studentfest!! Bara gosa ner mej i soffan.Men först så blir det att skrubba badrummet!

Vaktmästaren kom idag, fixade låset, ska fixa garderobsdörren, och en ny plopp till badkaret! Dem har även beställt nya lådor till köket!

Lite pinsamt när jag skulle ringa och klaga för dem inte kommit på 2 veckor och lagat det, lite smått arg ringer jag, lite sm¨tt irreterad och inte så trevlig kände jag!

När jag ska säga att lägenheten såtr på min pojkvän så börjar kvinnan garva åt mej, och säger " ja min lille kusin !" Ush va pinsamt! Alltså har jag varit otrevlig mot Robins kusin!    Men som tur är förstod hon att jag var arg, man kan ju fan inte bo med ett lås som är dåligt! Dock var ju melinda och Emelie här medans jag jobbat osv. men vafan !?.


Ska sägga igång och laga lite mat till mej också nu !


Av J - 8 februari 2011 20:41

HAHAHA

Emelie e för go, hon har varit full o fått för sig att hon bestigit mount everest när hon egentligen ville få fram, kebenekajse , hur de nu stavas.

en kille frågar henne hur långt det är till brogård o hon svarar,

"200 kr med taxi! Alltså... 4 tusen denna vintern!"


Herrom dagen tyckte hon om att jag fick upp henne i tid till skolan, gjorde frukost till henne men sen att jag gick o loa mej... igår!! fick ja upp henne till slut, o ja somnade som en stock. o hon knäckte ut sig

"du va helt okontaktbar inte okej !!"


Inatt höll hon mej vaken för att hon pluggade, så sa ja "emelie om du inte stänger datorn så får du fan sova på soffan!!"

Så hör jag:


"neeej jag vill inte ligga i ........  Gropen!!"

En person som satt här hela tiden så emelie kallar det för

......Gropen  Emelie ->  Fyy Emelie!!!

Av J - 8 februari 2011 19:27

Jag trodde aldrig jag skulle få sånt här liv.

Skräms jag av det? eller är jag bara en liten del av det..?

Av J - 8 februari 2011 19:27

Jag trodde aldrig jag skulle få sånt här liv.

Skräms jag av det? eller är jag bara en liten del av det..?

Av J - 6 februari 2011 19:45

USH dålig uppdatering! BAD!!


Älskling har åkt iväg, buhu ! Saknar honom massor massor massor, kan inte förstå hur mkt man kan sakna någon och hur känslorna bara väller upp !! Speciellt när man hör en kärlekslåt eller kollar på någon romantisk film, eller som när Emilia inatt sa att hon skulle träffa sitt ex för att ha det lite mysigt!! USH !! Så elak hon va där när hon sa det!!   


Meeen Emelie har bott här i 3 nätter och skönt att någon sover jämte mej ! hatar ju att sova ensam.. vi har det riktigt roligt !

Har kollar Burlesque så jävla grymt bra! Älskar den !!! imorgon ska jag plåga Melinda med att se den iom att hon gillar sånna filmer ! Sen ska ja ge mej på o plåga Robin också som ska få se den HAHA!


Har moblerat om lägenheten så nu är det riktigt fint! Lägenheten blev stor ! Ska sy nya gardiner och få upp dem, tvätta fönstrena osv!


ikväll blir det tacos med Melinda och Emelie, lite mysigt, ska fixa någon film också så vi kan snyfta oss till!

Igår firade vi lite smått Mattssons födelsedag! Som fyllde 22 år, riktigt roligt var det faktiskt! väl ute så hade vi stört kulm dock ramlade Emelie i trappan.ush ! Vi käkade på donken sen och upp till oss för efterfest vilket var GRYMT roligt.

Man lärde känna Mattsson lite bättre, han berättade lite av sina första intryck av oss, och hur dem egentligen var helt fel ! Han tycker faktiskt vi är snälla ! hihi.

Vad händer mer?! Imorgon ska jag på make up store på make up utbl, var där 1 gång för lääänge sen köpte smink för ca 1500 kr då. Nu gör jag det för att Robin gav mej 500 kronor i presentkort så tänkte jag att jag tar det, för att kolla igen hur dem gör, iom att jag inte alls går efter deras sätt som dem visade innan, tkt det sög! Men ska göra det igen och hitta mitt sätt tänkte jag !

  

Av J - 3 februari 2011 16:45

Funderar på att beställa en bikini.. humm..


Robin åkte när jag jobbade idag så fick inte ge honom en puss innan han åkte  .

Men a inatt/igår kväll hade vi det jätte mysigt! Kunde inte sova för jag låg och tänkte på hur ensamt det kommer ändå att vara trotts att det är skönt att man får vara ifrån varandra! Ska fråga Emelie om hon vill sova här i helgen!!

Men ja Robin slocknade tidigt på dagen och när han vaknade från och till så vände han sig om o pussade mej och kramade om mej!

Mysigt.

Jag borde egentligen städa badrummet men inser att jag faktiskt inte orkar.. ska nog bara slappa och njuta av ensamtid, ska nog laga en riktigt god måltid!

typ, tonfisk sallad!

Av J - 3 februari 2011 01:53

Imorgon kväll åker älskling så på schemat står stor städa hela lägenheten ! Så ska imorgon börja med att stor städa hela badrummet och köket. På Måndag kommer herr henrik hit och ska mäta lite, vi ska ut på shopping samt möblera om till robin är tillbaka ! Ska även under denna tiden dusha katten och baka tårtbotten till Alla <3 dag! Undra vad vi ska göra på den dagen ?! Dels så firar jag och älskling 1 1/5 år tillsammans hihi! Henke och jag har även bestämt att vi ska laga mat tillsamamns nu när båda är ensama! Kommer bli skojjigt och skönt att någon lagar mat till mej för 1 gångs skull som inte är Robins mamma. Fast där får ju Jg också göra maten! HahaLite läskigt när han skämtade om att vi ska skaffa barn och höll katten som en bebis och gick runt och gullade med honom som en lite bebis.. Ush nej inte på ett tag det där !!

Ovido - Quiz & Flashcards