misssj

Alla inlägg den 24 februari 2011

Av J - 24 februari 2011 18:26

Åkte ut till robins föräldrar imorse kl 07.00 WTF?! min plan var att jag skulle lägga mej för att sova, men såå gick det inte till,´kollade på hästar med Robins mamma som ska köpa nya hästar, skrev in mej på ridskola och satte upp kroker stausa och silffra på rid lektioner osv.. lite mysigt o  kul, Kajsa har ju blivit sjuk så hon går med en tratt runt huvudet, stackarn.. Men mysigt var det, gick ut tll hästarna och kramades lite, kaffade, räffasde osv. Lite egen tid!


Robins mamma och pappa vill ge oss någonting för att vi passade Kajsa, hon skulle hitta ett perfekt spa till oss så att iv får spa weekend. Men vi ska kolla runt lite vad vi kan göra! Men spa hade suttit kanon bra!!


Har feber så ska lägga mej i sängen och vila, kolla på film osv. bara ta det lugnt!

för imorgon blir det fylla! Imorgon festar vi alla för Mattsson som ska bli anställd på P7 där dem gjorde lumpen! Lycka till dude!   Hans ända ledighet framöver typ.. Han ska ju fan bo på regimentet ett tag stackarn.. Så han åker på måndag tyvärr.. så kul hela helgen! På söndag åker vi och käkar på Wild West med robins föräldrar!

Ovido - Quiz & Flashcards