misssj

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av J - 15 februari 2011 18:12

  Igår va ju alla <3 dag, tror ingen har missat det, förutom min pojkvän, haha ne men detta hände!


Robin åkte för att jobba, jag vaknade vid sådär kl 13? tog de lugnt och begav mej till jobbet, efter jobbet gick jag och Sofia i stan, kikade runt lite, köpte AS snygga shot glas till Robin som alla <3 dag present, iom att vi behövde det så passade det utmärkt och köpa som present!

När jag kom hem så väntade en bunt jätte mega fina rosor på mej !! ett stort gelehallon format som ett hjärta, och en STÄDAD lägenhet! AS skönt!!!

Jag gav honom allt jag köpte, han blev jätte glad men det skulle ju ändå vara sånna saker som han skulle köpt själv, förutom bjällran och rosen iofs! haha.

Jätte mysigt, vi tog det lugnt och tänkte inte göra dagen till något jätte stort, men vid 19 tiden gick vi ut för att äta, på La coca, vi orkade inte ta något speciellt finare ställe, sen var vi jätte suga på deras mat!  Vi har ju redan ätit överallt här ett flertal gånger och börjar tröttna ganska bra på det som finns att erbjuda i Halmstad!

Robin tog som vanligt kyckling nacho och jag valde lax med pommes chatuo, hur det nu stavas och grekisksallad till det, mmmm gott!!

Kände verkligen för att vara lite nyttigare och välja lax och sallad, sen sket jag i att äta potatisen! Meningen va att vi skulle på bio eller hyra film och mysa bara. Men ingen av oss orkade, så vi gick hem och myste, Robin spelade CoD och jag gjorde fotbad, hääärligt! Så inget märkvärdigt men ändå speciellt.

jag "tror" ändå att jag kommer att få min ring jag önskat mej !! heheh

Idag käkade vi på Blue thai på lunchen och Robin ville inte att jag skulle använda ringen jag har på mej.. hmm?!  Skämttjasade lite om vrf och vrf inte. men fan va hemlighetsfull han är. ush !! hatar det.  Så får väl se vad som väntar mej hihi. Jobbade idag, o fan va skoj det är !! älskar verkligen apoteket ! Vaktmästaren har varit här och fixat kökslådorna iallfall så nu har vi helt nya lådor!   

Robin har stuckit till trumkåren och jag ska sätta mej och göra fotbad, samt fila och hålla på med mina fötter, måste ju piffa till det lite för mej ! Ska kolla på Dh och njuuuta av ensamheten tills han kommer hem!

Ovido - Quiz & Flashcards