misssj

Alla inlägg under oktober 2010

Av J - 24 oktober 2010 23:54

En dag som denna!

Hräligt regnar det faktiskt, tyckte det var skönt väder ute!

Vi somnade vid 6 tror jag både jag och Robin, han spelade klart och jag skrev mitt förra inlägg. Vi vaknade sedan vid 3, och egentligen hade jag kunnat sova vidare men vi hade sagt till Robins föräldrar att vi skulle komma och äta hos dem framåt 5 tiden, så J hoppa in i dushen och gör sej reda, Robin likadant.. Vi tog med oss vår bebis apa ofc så han får träffa sina kompisar! Hans mamma lärde oss laga denna rätten, vilket vart jätte skoj, och gotti! Drack vin och god efterrätt!   Imorgin väntar dagen som man ska jobba på, kommer bli lite skönt, jag skulle egentligen till Varberg imorgon men jag vet inte om jag orkar det egentligen pga allt som hänt.. Just nu tror jag är bäst om jag och Robin kommer härifrån allting, vilket jag hoppas på att ska hända ganska snart, glömma bort hela världen här och bara njuta av varandra! Just nu sitter han och spelar spel med Erik och jag sitter och försöker komma på vad egentligen spelet går ut på!   Imorgon tänkte jag att vi kankse skulle äta på något fint ställe tillsammans bara jag och han, eller kankse bio? någonting iallafall..

Mina ögon börjar sagta slokna, hehe, så tror jag ska ta o sova nu!

Nattinatti!






Av J - 24 oktober 2010 04:39

Back from Mc Donald´s   

Robin och jag skulle gått ut på en nattpromenad, men så blev det inte, han sitter nu och spelar med Simon och tycker synd att bryta när dem är mitt i någonting trotts att han lovat.  

Robin och jag hade iaallafall en kväll för bara oss, kändes skönt.. Trotts att vi försökte reda ut en sak som vi bråkat om rätt mycket i veckan så gick det bra till slut, även omo folk ska messa och fortsätta vara på, så kom vi fram till en lösning, som en viss person sa till mej ikväll "Ni är underbara, ni klarar allt tillsammans!" och jag hoppas verkligen det. Trotts att folk pratar om oss och trotts att folk går emot oss så ska vi ta oss fram, har vi bestämt! Jag ska sluta vara ärlig mot de övriga folket, nu får folk sköta sig själva. För jag har upptäckts att trotts att man är ärlig mot personer så får man inget tillbaka.. Jag hade kunnat hänga ut så många personer här om allt möjligt men det tänker jag inte göra! Tänker inte vara ärliga mot dem längre, för jag upptäcker att det inte fungerar med ärligheten för dem! Förr eller senare kommer det ändå fram till dessa personerna! Jag har även fått höra ikvätt från Robin att jag styr honom, vilket jag inte gör? Det tyckte han själv inte heller.. Bara för ja ville ha en kväll och lösa våra problem ? Jahapp, se det som att styra, men jag sätter iallafall inte vårt förhållande på spel.. Trotts att det är övriga som styrs av andra, vilket jag och Robin inte alls ha något med att göra, så säger vi inte det till dessa och låter dessa komma på det själv. Hade jag styrt över Robin hade jag inte låtit honom, gå till skolan, gå och träna, fika med sina vänner, pusha honom att gå på kårpubben, pusha honom o träffa klasskompisar, ta kontakt med vissa personer han tappat kontakten med, åka till hans pappa.. ja mycket kan jag rabbla upp. Men när det kommer till en viss nivå att man skiter i hushålls saker och jag får sköta allt, då säger jag till honom! För övrigt tillåter jag honom och pushar honom till att göta mycket! Jag försöker Förstå hans spel, han har lärt mej spela wow, har en egen gubbe osv. Jag försöker med allt möjligt men ändå får jag höra att allt är fel.. Bra kompisar?! ne... tycker inte jag iallafall, o har dem något och säga mej så ska dem komma till mej, inte gå till någon annan..

Nog om detta!

Huvudsaken är att vi rätt ut detta, och att Robin förstår mej i det hela. Jag har förklarat mitt och min kompis relation till honom idag bokstavligt så att han ska förstå och efter några bråk, disskutioner, att folk ska lägga sig i, så hoppas jag äntligen att han förstår, och när jag väl berättade varför jag har denna tajta kontakten med denna personen som Robin inte tycker om, så förstod han nu varför.. Jag har lovat att inte berätta detta denna personen varit med om till någon, så jag kan inte uttrycka mej om det. Men jag finns iallafall för denna personen och Robin verkade äntligen förstå varför jag vill finnas för denne och denne för mej.

Jag kan skriva hur mycket som helst. Men sen jag tappa kontakten med denna personen har jag inte mått bra, över huvud taget för han om någon förstår mej och allt som hänt i mitt liv, vilket jag inte vill lägga på någon som inte förstår..

Robin förstår nu varför jag mått dåligt dessa dagarna och att jag håller inom mej väldigt mycket som måste komma ut, och detta får jag ut med denna personen, och att jag inte vill lägga dej på Robin. Vilket har gjort att dessa ssenaste 3 månaderna har jag mått väldigt bra, och vårt förhållande har varit väldigt bra jämfört med innan... Inte lika mycket bråk och jag har inte gått och tänkt så mycket på saker som har hänt. Jag vill inte lägga detta beskymret på Robin vilket jag nu iprincip får göra när ingen annan förstår mej.. Idag lät jag allt komma ut från mej till Robin och jag tror/hoppas han verkligen förstår mej och situationen, det konstigaste är att jag behöver inte ens förklara mej för andra, bara att Robin förstår varför jag gör som jag gör, varför jag har denna kontakten osv.. Men detta är min blogg och även om andra läser det så hoppas jag att folk förstår mej. Jag har aldrig sett Robin så allvarlig och rädd när jag berättade. Jag har haft det jävligt jobbigt, jävligt svår tid i mitt liv dessa senaste månaderna och nu när allt börjar reda ut sig så crashar allt nu pga folk fått för sig saker.. Näär man verkligen börjar få iordning på allt så sjunker det igen. Jag hittade en vän för livet, en vän man verkligen kan lita på, en vän som respekterar en för den man är och för att man har pojkvän, en vän som fick en och le, en vän som förstod en när man verkligen hade det svårt och mådde dåligt.. Denna personen kändes som ett syskon man aldrig haft.. Tyvärr får jag inte träffa denna personen mer och minska kontakten, men jag kommer fortfarande att prata med ** som kompis ibland. För jag saknar att prata med personen..


Imorgon ska vi iallafall på middag hos Robins föräldrar och hoppas på en trevlig dag där ute, kommer bli skönt att komma bort från stan och jag hoppas att vi sover där, men samtidigt inte för Robin som går i skolan..

Nu hade jag tänkt sova, jag hade en bra natt på jobbet inatt och kommer nog sova gott!


Nattinatti!


  






Vi klarar allt! <3

Av J - 23 oktober 2010 15:13


Kväll på Olivers 22/10-2010


Jag och Älskling! <3

  


Melind aoch Johan!

  


Emelie och Stefan!



Smakade på glassen!  

  


Älskling tryckte mitt ansikte i glassen! Haha


    


Mums!



Deras gotti som jag inte tålde!


 


Jag


 


Melinda!


  


Melinda och Emelie

Av J - 23 oktober 2010 15:04

Morgon morgon, gårdagen spenderades på Olivers Yeey!

Sådär god mat kan ja säga, men e kanske lite bortskämd av mej nu för tiden med god mat!

O hemma gjord mat som är super god ! Mums!

Gårdagen var jätte trevlig vi åt och hade det kul, skämtade och drack, Vi hade beställt en cheescake tårta som va uppdelad i portioner, jätte sött! Vi beställde att bandet skulle spela födelsedags sången på engelska till Johan, han jobbar som kock där och visste inte att vi vart där ens, så service personalen fick honom o komma ut med gottesakerna, så började bandet spela! Lite mysigt hela Olivers reste sig upp och spelade! Pinsamt!!! Men roligt! han vart nog ganska generad men han blev paff!   Melinda, jag och Emelie hade pratat ihop oss lite med det hela!


Dagen Idag, skulle egentligen spenderats på landet och rida! Men tyvärr så öser det tydligen ner regn i Harplinge så det blev ingen rida idag! Så, så fort någon fin dag kommer så ska Emelie, Emelie, jag och ev Melinda? ut och rida!   Imorgon ska vi till Robins föräldrar på Medelhavssynfoni middag! GOTTI GOTT GOTT! Robins mamma gör världens godaste mat, förutom min mammas mat! Haha, Jag är inte bortskämd av mej faktiskt med hemma gjord mat, jag äter det som bjuds och inte som vissa andra som inte gillar minsta lilla sak!

Melinda är och tatuerar sig så hon kommer senare o komma och visa den, lääängtar! Nu ska jag och Robin äta mat och kolla på Mumin! HAHA!



Puss & Kram J!






Av J - 22 oktober 2010 18:31

Ikväll ska gänget ut på Olivers o käka! Nice!! Johan fyllde 20 för någon dag sen så det bjuds på mat och lite myspys! Wihoo!

så måste nästan göra mej iordning, Emelie kommer hit så åker vi härifrån stan kl 19.30 Jag hoppas att vi får en dunder trevlig kväll!   

Av J - 21 oktober 2010 23:33

Jävla idiot!

Du är en falsk människa och borde inte ha några kompisar!


Sen så Jag ångrar innerligt mycket att jag ens hade dåligt samvete för att jag bad om ursäkt i princip för jag kritiserade Robins ex!

Men vilken jävla idiot hon e! Bara för du knullat? Sugit av ngn ? Kysst ngn? ja varit otrogen, så ska jag få drars med att Robin inte kan lita på mej?!

Jävla Idiot rent ut sagt!

Just nu hatar jag dej otroligt mycket!

Och du kan bara ta o dra åt helvete!



Som tur är Älskar Robin mej, och egentligen skulle jag vilja bara hänga ut det jag har att säga men jag inser att det inte är det värt, jag har varit totalt helt till 100 % ärlig mot robin och just nu, saker som en viss person sagt och gjort. vet han om han är min pojkvän och jag skulle aldrig kunna leva med att göra ngt mot honom, hade inte kunnat se mej själv i spegeln om jag hade gjort någionting med någon annan! Jag älskar Robin så otroligt mycket av hela mitt hjärta, så vrf skulle jag ens vilja förstöra eller göra någonting? Vi har det bra o allt flyter på mellan oss! Robin är det bästa som har hänt mej och jag hoppas att det kommer vara jag och han livet ut. Ett liv med honom skulle vara allt jag begär! Som tur är vet Robin att jag är ärlig till 100 mot honom, men trottsallt finns det självklart en oro, rädlsa att mista mej eller bli sårad av mej, pga hans ex otrohet, men du kan bara ta o brinna upp i helvetet som ens försöker förstöra...

Av J - 21 oktober 2010 00:52

Ansiktsbehandling? Ja tack!

Ikväll vart vi hos emelie som planerat och fick oss en fullständig ansiktsbehandling, fick lära oss jätte mycket, jätte söt och snäll tjej som hjälpte till med att informera och lära oss hur man ska göra och vad! Super mysigt vart detta. Så Tack Emelie!

Jag blev så intresserad att jag ska med på en kurs på Måndag i Varberg! Kommer bli skit skojigt!!   

Jag kan knappt vänta!!!


Av J - 18 oktober 2010 22:54

Just nu kryllar det med saker i huvudet, har planerat saker 1 vecka framåt som jag ska hitta på med mina 5 girls, Emelie N, Emelie, Melinda och Ida! Redan sett till så att vi får låna bilen osv av Robin! Sneeeel pojke jag har, men villkoret är ju såklart att det finns bensin i den när vi lånat den! OFC baby!   

Jag har så mycket o skriva men känns just nu som att orden inte riktigt kommer fram, har börjat fundera väldigt mycket, lite så att det är läskigt.. .skola, jobb osv?

Har kommit på att min kropp tar KÅL att jobba dag natt dag natt dag natt, just nu! Kändes vekrligen idag, sa till min underbara pojkvän att jag inte mår så bra pga så mycket tankar som snurrar runt i huvet på mej, och han blev typ... rädd? Men det har som tur är inget med honom o göra utan bara oro om hur våren kommer bli. Men som alla säger är att allt kommer går bra och det hoppas jag innerligt mycket!

Om några dagar ska vi börja planera Halloween, kommer bli jätte mysigt, blev ju hembjudna till Robins föräldrar, hans bror och barn kommer hit till halmstad den veckan så vi tänkte fixa lite spök runda osv till barnen! Kommer verkligen bli jätte roligt    Får hjälpa svärmor med mat, lekar osv!


Började även tänka på det jag skrev i förra inlägget om Robins ex, och jag har faktiskt lite dåligt samvete för det.. Jag är inte en person som helst vill dömma en person jag inte känner, Jag känner inte henne, har aldrig träffat henne, men det ända tyvärr jag fått höra är negativa saker om henne.. och ja.. folk som inte tyckte om henne pga hur hon va, hur hon betedde sej och då Robin själv som berättat massa negativa o mysko saker om deras förhållande.. Lite synd. Men jag lyssnar ju på min pojkvän och visst kan jag tycka negativt om det han berättat vilket då har påverkat att jag tycker hon är konstig osv. men jag kommer ändå inte dömma en person jag inte känner pga andras tankar, hon är säkert jätte snäll om man lär känna henne, vissa människor måste man lära känna.. Folk gillade inte henne och hon ja.. deras förhållande verkade inte särskilt omtyckt heller.. Plus att det sedan kom fram ett o annat till Robin när han var i lumpen som hon tydligen gjort? Men det kommer han väl inte få svar på heller tror ja. Robin gillar inte henne och han vill inte ha någon kontakt med henne, vilket är hans val. Man kan naturligtvis ha kontakt med sitt ex, men inte överdrivet mycker? som tex när jag och Robin dejtade, varje gång hon skrev när jag satt vid datorn? Rätt jobbigt.. jag trodde faktiskt Robin ljög om att han var singel när jag såg henne skriva hela tiden, jag kollade inte vad hon skrev, det angår inte mej? Men han brydde sig inte om henne. Jag och mina ex är kompisar, inte med mitt senaste ex, men det kanske kommer någon dag?


Nog med det ialla fall, jag hade dåligt samvete men som sagt, jag känner inte tjejen så jag vet inte hur hon är! Nu är dilemmat


Vad ska man ha på sig på Halloween?!

 


Ovido - Quiz & Flashcards