misssj

Alla inlägg den 6 april 2011

Av J - 6 april 2011 15:12

Måndags så promenerade jag bort till gymmet och gymmade, promenerade hem igen vilket var jätte skönt, på kvällen så grillade vi här utanför i parken. Igår 5 April fick jag ett litet sms på morgonen av sofia att hon var här utanför. jhaha så vi promenerade upp till jobbet tillsammans. slutade vid 13. så kilade hem snabbt. städade och gjorde iordning här hemma, trotts att det är kliniskt städat!

Klockan 16 kom Emelie hit vi gick ner och mötte upp Sofia, handlade lite på hemköp, gick inom systemet ofc! Köpte en vin bag in box. väldigt gott vin faktiskt!


Jag stod ju för maten denna veckan så vi bakade citron muffins och lagade kinesisk lax gryta. Lax med kinisiska wookade grönsaker, med lite  lime i, ingefära och OFC vin!!

det blev jätte gotT!! Egentligen skulle vi ha potatis till men iom att Sofia tappade rätt mkt när hon skulle hjälla av så blev det potatismos!

As gott verkligen, tyckte allihopa och senare blev det DH time, alla satt helt stilla och fokuserade sig på avsnittet haha !


Imorgon äntligen bär det tydligen av till Gkås enligt Simon och Robin. Vi skulle egentligen åkt impulsivt förra veckan jag och Robin med hans mamma. Men hans mamma kunde inte, så ville simon åk aoch frågade oss. Så EV blir det gkås imorgon! Är ju ändå ledig så det skulle suttit bra!

Ovido - Quiz & Flashcards