misssj

Alla inlägg under februari 2010

Av J - 15 februari 2010 19:29

JA nu är det bokat BTW!

Elin från Lilla Berlin va här på för fest i lördags och naturigtvis så bokade jag tid för att pierca mej! Sååå nu gott folk har jag ingen återvändo!

Jag ska pierca tungan och Simon ska pierca näsan tror jag det va.

Försökte få Robin till att pierca Tungan också men det ville han faktiskt inte, konstigt nog.

Ja som vanligt tvättar jag! Läser lite bloggar ikv, väntar på att Robin ska komma hem så vi ska laga någon middag om det inte blir sent. Ska även lira lite guitarr hero!

Vi ska inom kort åka till Malmö till hans bror, väldigt mysigt. sen är jag väldigt taggad på att åka på en fest den 27 i Stockholm, artiser ska sjunga, som jag har väntat väldigt länge på!

Dem kommer ju inte komma ´hit till vår lilla stad, så verkar som att jag får åka till La stockholmia!

 

Puss och Kram J!

Av J - 15 februari 2010 16:10

Dagens jävla händelse:

Jag och Robin sitter och äter thai mat här nere under honom, så tittar jag ut genom fönstret och säger "fan vad mycket rea det är nu, på varje fönster är det en rea skylt, nu är det rea året om!"

Robin tittar ut genom fönstret och säger " Johanna, det står ny säsong, inte rea....!"

Min slutsats var att jag har dålig syn..

Puss & Kram J!

YES

Av J - 14 februari 2010 23:43

Gårdagen blev väldigt bra!

Känns gött att ha festat för månad nu, men blir det mer nästa helg?`

Självklart! fast jag jobbar på sjukhuset ska vi nog kunna fixa någonting!

Jag kör numera med blå ögonskugga och penna, så blått så att Robin tycker att jag liknar en polack! Så numera har jag presenterat mej som "Slavica from poolen"

Lite kul när killar flörtar med mej så spelar jag helt borta och kollar på dem, till slut säger jag " Yeees Guuut! I´m Dragica frooom Poolen!"

Så kollar dem på mej som ett "?" och vänder sig om och går! Jävligt kul faktikst har hänt ett antal gånger nu och jag har knäckt mej totalt varje gång!


Blev ett jävla röj igår på krogarna och massa dans!

Dagen sov jag till 13. för att sen åka till praktiken 13.15 ha!! Den jävla sved hela dagen att vara bakis + trött så in ihelvete! Men det får man ta!

Nu är jag svin trött, ledig imorgon. thank´s!!!

Nu ska jag kika film och sen sova.


Mäni kises fråm Påålen, Dragica!

Av J - 13 februari 2010 21:05

När spriten gör oss vaackra dansar vargarna i månen!

Jaa nu börjar det kännas av så nu ska jag lägga av!

Vi sitter några stycken hos Robin nu och dricker, snart ska vi ut på krogen och göra oss vackra av spriten!

Min vagel i ögat har minskat rejält och sminkad är jag !


Puss & Kram J!

Av J - 13 februari 2010 15:50

   Mitt nya jag!

 

Jävla helvetes vagel i ögat, vill bara slita ut det!

Jag ser ju fan ut som Quasimodo!!!




Av J - 12 februari 2010 22:50

Jag är jätte trött har jobbat hela dagen!

Jag har en jävla VAGEL i ögat! Fy fan vad ont den gör!!!!

Nu ska jag sova, har skickat över Robin till Henrik så nu ska jag ta det lugnt helt själv har precis dushat så ska lägga mej och sova, imorgon blir det mer jobb + FEST!

 

Puss & Kram J!

Av J - 11 februari 2010 14:09

Ja chefen satt i möte när jag kom till Mcd så har bokat tid med honom imorgon om att srkiva på alla pappren!

Har slängt in tvätt hela dagen, städat lägenheten.

Varit och hämtat paket på posten ; ) fick sängkläder på posten från apoteket haha! Vem fan kunde ana de? Inte jag inte iaf, men men dem va snygga ju! så ska slänga in dem vi har nu och på med dem nya!

Jag har lärt Robin dansa lite, visade hur man kan göra snygga moves utan att egentligen visa vad man går efter. riktigt roligt va det, för han försökte mima till  musiken och göra exakta rörelse till texten, men till slut lyckades han få in lite moves mellan de man ska dansa. lite kul!

Hehe, ska snart ut till tvätten igen slänga in de sista nästan tror jagm iväg till jobbet! Somliga har ju massa jobb :).

Sen ska jag och Robin faktiskt kila iväg till hans kompis Rickard, har träfat snubben 2 ggr och kan säga att det verkligen är en rolig prick! haha!

få se vad som händer sen, imorgon blir det då till chefen sen vidare till praktiken! En lugn kväll för att sedan jobba morgon och sen, seeen!

 Då blir det FEST! 

Vår älskade snutt Melinda har fyllt 19 så det ska ju givetvis firas!!

Just nu vet jag några som givetvis ska med! Minns inte om Emelie skulle jobba men hoppas hon inte jobbar så vi girlsen kan få träffas allihopa igen!

Gick och beställde tid för att prova ut lincerna igen! Så på Måndag får jag dem!

 

Puss & Kram J! 


Av J - 11 februari 2010 11:08

Har vaknat,suttit här lite. tänkt lite. och ja nu ska ja ta steget o gå ner till Mc Donald´s och säga upp mej. På tiden nu! Jobbat där i 3.5 år. Ja .. Sen jag var 15, ush av tiden går snabbt! känns som att det var igår jag började och puff så har det gått 3.5 år och jag är snart 19! så snart 4 år har jag jobbat där! Shiet.. Har aldrig tagit det steget, men tänkt på det länge för att jag har apoteket också, men nu när jag fått ett till jobb, så behöver jag inte Mcd längre. Kommer givetvis sakna alla där, alla man jobbat där hela sin tid. Men när jag tänker efter, så finns inte dem heller kvar. Jag och Ted är dem ända som jobbat där den tid jag jobbat där! Alla andra har kommit efter. Hetl sjukt..

Men nu ska jag ta mej ner och göra det!

 

Puss & Kram J!

Ovido - Quiz & Flashcards