misssj

Alla inlägg under januari 2010

Av J - 21 januari 2010 11:24

Jag har inte förstått mej på vad vänskap med tävlingar betyder, vänskap med att man alltid ska tävla med varandra vem som har bäst saker, vad dem får och inte får, deras pojkvänner! Så desperat av att ha en pojkvän att dem blir helt deoppremerade av allt, bara för dem inte har ngn som stöttar dem. Men egentligen kan vem som helst stötta dem, bara dem tillåter detta! Vänskap som förstörs bara för att man inte umgås eller bara för att man inte pratat på ett tag. Hade jag och alla mina kompisar gått efter det så hade jag knappt haft några kompisar kvar! Folk har jobb, skola, pojkvänner, kompisar, umgås med familj? Ja jätte mkt, så man har inte tid helt enkelt!Tiden går fort så den räcker inte till, vi blir äldre och får mer saker att göra, vissa skaffar familj och vissa lever helt åt helvete, utan jobb, utan skola och tänker inte ens på detta! Tbx till vänskapen så hade jag en kompis som exakt gjorde såhär, kallade sig min "bästa kompis" hon fanns alltid för mej, ja! Men det är väl det vänner ska? Lika mkt som jag fanns för henne. Innan sved det att vi bröt vänskapen för att DU fick helt fel uppfattning av mej, jag fick inte träffa kompisar nästan, för att du kände dej utstött, jag har 2 jobb som jag sköter plus skola, så jag hade inte tid helt enkelt att umgås  med alla mina vänner. Du Kände dej som "en i mängden" ja? Det är väl så med kompisar egentligen, att man är en i mängden .. tyävärr är det så! men bara för att man är EN i mängden betyder det inte att man är sämre än alla andra! UTan man vill umgås med alla så mkt som möjligt!

 

Slutet var att ett gäng kompisar från stockholm kom hit till vår lilla stad och dem ringde mej! Jag hade inte träffat dem på 2 år men haft rätt mkt kontakt på internet med vissa utav dem. Dem ringde som sagt mej för att dem ville träffa mej, och jag åkte dit till campingen med en kompis från klassen som jag umgicks med denna dagen och träffade dem! Min sk "bästa kompis " messade mej och frågade vad jag gjorde och jag svarade att jag åkt för att träffa detta gänget. Och hon blev helt galen.. Hon hade strulat med en av dessa killarna 2 år tillbaka, dem hade "nästan sex" som hon uttryckte det. Men det kom fram från andra att dem bara hade kysst varandra. Hon förklarade ngr dagar efter den första gången vi träffade dem att hon inte hade några känslor för honom. Men nu kom det helt plötsligt fram att hon hade det. Han hade inte heller detta. Hon tyckte då att:

1. Jag skulle frågat henne om det var okej att jag träffade honom.

2. Jag skulle messat och sagt att dem är här.

3. inte sagt någonting alls om att dem är här!

 

jamenar hade jag inte sagt att dem var här, hade det kanske kommit fram på ett annat sätt. och då kommer hon förvränga det som att jag är OÄRLIG!

om jag hade messat och sagt, så hade hon ju ändå fått spel!

Hade jag frågat henne.. herregud! om jag skulle göra så varje gång jag ska träffa ngn kompis eller stöta på ngn på krogen så skulle det vara rejält många jag skulle "bett om lov" att träffa!

 

Detta är så patetiskt så det inte är sant! Jag bara skrattade till slut..Det sved första tiden att ha misst sin kompis pga en sån här skit sak som hon ställt till med! Jag kan ju inte styra att enligt henne att dem hade "nästan sex" fan styr dej själv säger jag bara då! Och ha inte sex med så jävla många isånnafall att det förstör vänskap mellan andra! För det kan förstöra så jävla mkt!

Nu känns det bra att vi brytit kontakten faktiskt för när jag tänker tbx så som sagt visst så brydde hon sig om mej. Men jag kände mej som fången ibland.

Hon pressade mej att pierca mej tex? Jag ville verkligen inte men gjorde det ändå för att hon ville göra det.. sånna jävla skit saker så det inte är sant!

Grow up lilla vän!

Inse verkligenheten ! Du som klagar att du inte har ngr pengar, skaffa jobb??? Man måste ta skit jobben för att få pengar idag. man kan inte få allt serverat! och stackars din pojkvän som betala nästan allt! När du säger att du inte tänker låta honom göra det!

Du klagar på att man har förändrats, det är ditt argument, att man tydligen enligt dej blivit en sämre person. men lilla vän! Det är du som förlorat o hållt på förlora vänner nu så du kanske bör tänka om din egen situation ist för alla andras. sök hjälp och hitta felet hos dej, och fixa det..

 

Jag önskar och skulle vilja att vi en dag kunde återta kontakten igen, men då får det inte bli som det varit. och sluta prata så jälva mkt skit om mej som inte är sant!

Att säga till kompisar att jag sagt saker om dem som INTE är sant, är inte okej! Och en väldigt taskig sak... Bara du som förlora på det till slut..

 

Nu har jag rensat mina tankar occh känns för jävlig gott!

Nu ska jag ut och söka jobb och vänta på min underbara pojke   

 

 

Puss & Kram J

 

 

 

 

 

 

Av J - 20 januari 2010 22:18

Ja! Första dagen på  barninfektion va rätt okej. inte lika kul som 62an!

Men fick ta hand om en 6 månders liten pojke som hade problemas med lungorna tyvärr!

och en 16 årig pojke som dem nyligen hade hittat en cysta i hjärnan på!

Det var lite lätt drygt på denna avdelningen för vi hade bara 3 patienter på hela avdelningen plus ett litet kuvös barn som kom från avd 17, avdelning 17 läggs bebisar in som föds för tidigt, dem hade inte plats så den lille bebisen fick komma till oss!


Dagen var rätt tung, igår jobbade ja hela dagen och somnade i soffan vid 19-20 tiden igår kväll, somnade när henke och frida var här, så det vart lite pinsamt hehe. jag vaknade till slut vid 22 att dem skulle gå hem! Jag va helt väck! jag kom knappt upp igen vid 6 på morgonen för ännu en dag på jobbet! Som tur är är jag ledig imorgon,  ska ut och leta jobb, hitta ngn som kan göra frisyr och smink till balen! Så får se hur det går, var och kolle lite priser och vem som hade tider, för 1 håruppsättning tar dem runt 1500-2000 kr! Inte klokt. men men man får ta det som erbjuds ibl.. sen ska ju smink tillkomma!

BTW så köpte jag min balklänning igår!! är så stolt  jätte fin va den, jag och robin stod nog i butiken i 1-2 timmar tills jag hittade en jag gillade provade nog 10 kllänningar olika färger och olika modeller hon som jobbade där tyckte nog det vart jobbigt till slut, men som tur va så förstod hon mej och peppade mej till att prova flera, rekomenderade mej om färger och allt möjligt! när jag hade hittat den jag gillade ringde jag mamma och pappa som naturligtvis kom och kollade på den och tyckte om den. Fick ge 4000 kr för den, men det var det värt tycker jag! 

"vill man vara fin, får man lida pin"

 Nu har jag fullt upp så det knakar om deeet!

Har balen och studenten i huvudet, jobb på 3 ställen plus skolan! Rätt mycket kan jag lova!

Men jag mår bra!  Är glad! och livet rullar på som in i helvete må jag erkänna!

  



Puss & Kram J

Av J - 18 januari 2010 21:28

Första dagen på avd 63 va as kul! Vi gick över sedan till avd 62 vilket också va jätte kul!

Fick göra jätte mycket roliga saker och ta enormt mycket ansvar!

Fick direkt positiv feedback från min handledare  " Det verkar som att du jobbat här en lång tid, för du kan allt" Blev jätte glad att få höra detta och känns jätte bra!!!!   

Jag trivdes verkligen på avdelningen och blev jätte bra bemött av alla som jobbade där, föräldrar och speciellt barnen! Visst känns det konstigt att ha jobbat med äldre, utv, på medicin avd och nu till en barn avdelning från 0 år till 18 det känns lite konstigt, det minsta barnet jag fick ta hand om idag va 5 månader som bara låg där och tittade upp på mej medan jag skulle ta tempen på henne. så ljuvlig vacker och sicken känsla! Fick ta hand om barn som nyss fått diabetes en 18 årig pojke som fick operera handleden, en tjej som försökt ta livet av sig med tabl, en kille som har leukomi! Ja... allt möjligt! visst finns det negativa saker men så mycket positivt man får tillbaka av dem!

Det blir praktik imorgon också för min del, då börjar jag 06.45


I just love my life right now!




Puss & Kram J

Av J - 18 januari 2010 11:15

Efter att ha suttit och funderat på allas inlägg om jag ska eller inte om det gör ont och hur länge, osv.. så har jag kommit fram till att jag kommer att beställa tid för att pierca mej!

Frågan är bara om ja ens kommer att våga ta mej dit! Kommer jag ens gå in!?

Kommer jag nog, om jag har någon med mej ;P så nu ska jag boka tid! blir nog nästa torsdag om dem har tid!

Önska mej lycka till!



Puss & Kram J

Av J - 18 januari 2010 09:54

God morgon söta bloggare, nu är jag vaken och glad! okej näää där ljög ja! Jag är jätte trött och på dåligt morgonhumör tyvärr : / jag ligger i soffan och bloggar medan  katten ligger på min bringa så att jag knappt ser datorn! Tänkte snart göra mej iordning för att gå och söka jobb och sedan jaga en balklänning! Kl 13.30 börjar jag min Första  dag på barn avd 63! Kommer bli jätte kul känner jag, kommer äntligen att få jobba med det jag vill, nämligen barn! 5 veckor framöver kommer jag att jobba med sjuka barn på avdelningen. gå upp 5 på morgonen och jobba hela dagen eller ett långt kvällspass!

Nu ska jag iaf tända lite ljus här inne, göra frukost och ta det lugnt 30 min framöver för att sedan bege mej ut på stan!

Puss & Kram J

Av J - 17 januari 2010 22:17

Jag är med i en tävling så va med du också! :)


För att tävla trycker du Här!



  

Vinstlista:
Från Voodolls: 4 stycken voodolls
Från Wear design: En fin, hjärtformad halsbandsklocka 
Från Fotosonic: Ett kamerastativ som går att fästa på det mesta
FrånEasewhite: Två paket med tandblekning
Från Smalslips: En snygg klocka 
Från Amors pilar: Massagestaven Ina Purple, det vattenbaserade glidmedlet Eros Aqua och desinfektionsrengöringen Invit hygiene(amorspilar.se är en erotikbutik på nätet som säljer sexleksaker)
Från Jholmtshirt: Två stycken valfria t-shirts
Från Juvelia smycken: Ett valfritt namnarmband eller namnsmycke
Från Wild outdoor lifeVäst i valfri storlek från Pinewood
Från My heart: Spelet "52 magiska veckor
Från Sunny coco: ett antal tigerbalsam och parfymoljor
Från L8nyberg: En mineralfoundation
Från Importklader: Två hotpants i spets, en röd och en svart
Från Swefox: Ett set med matchande armband och klocka
Från Bagatoo: En snygg resväska i svart, rosa eller blå
Från A&I Design: Virvar Jacquard handduk och tre paradishanddukar i orange, grön och lila
Från Styleimport: En optisk pekfingermus till datorn
Från Caruso: ett svart, vackert litet smyckeskrin med trollsländelås
Från Partyprylar: Spelet "sanning eller konsekvens"
Från Disdou: 3 stycken mössor
Från Wellnessproducts: en swissdepil - hårborttagning utan smärta
Från Ecozoom: En t-shirt i valfri färg och storlek
Från Minmusli: 2 x 100 presentkort på müsli samt plåtburkar
Från Thaliahalsa: En huvudmassör 
Från Webstrumpor: Ett par stay ups och tre par strumpor
Från Goldwell: Ultra volume schampo och balsam (mina favoriter!) samt hårsprayerna Sparkling fix och Magic finish
Från Önskefoto: En egen canvastavla, 20x30 cm
Från I+m naturkosmetik: Body refresh grapefruit - body lotion + shower gel & Hydro-Performance Facial Tonic + Day Creme.
Från Calas: ett par örhängen i äkta silver och bergskristall
Från ELF: 4 ögonskuggor (mina favoriter!)
Från Jeanettes naturtvål: en tvål med doft av granatäpple
Från Vekk: en mild liquid Soap, en anti acne creame, en instant pore minimizer, en anti acne soft mask


Av J - 17 januari 2010 17:07

Ska jag pierca mej i...? 

 

Har velat detta jätte länge nu men inte vågat, nu är jag as taggad på att göra detta!

Av J - 17 januari 2010 14:47

Japp drömmar som förföljer!

Jag har haft en dröm nu i 1 veckas tid som kommer tillbaka hela tiden, det är väldigt läskigt. okej det är inte en hemsk dröm, men tanken på att den återkommer hela tiden är riktigt hemsk!

Jag är mitt uppe i att leta balklänning och någonstans att göra min frisyr och sminkning till balen!

Jag har räknat med att frisyr + sminkning kommer att gå mellan 1000-2000 kr och balklänningen kommer att ligga på ca 3000 kr! Detta kommer att svida i plånboken, med det är det värt, man tar ju bara studenten 1 gång! Där har vi grunden, tillbaka till drömmen nu! Jag drömmer om att jag springer runt på stan på en lördag när jag slutat jobba, dagen innan balen och ska leta efter min dröm klänning! När jag springer ner till affärerna så är vissa affärer stängda och dem som väl har öppet, dem har ingenting förutom dem där allra fula klänningarna som ser riktigt hemska ut! Min dröm går i krash för jag har ju ingen balklänning?!


Så vad betyder drömmarna? Någon som vet?


Där vaknar jag och inser att som tur är, är det bara en dröm! Jag har sett fram emot balen i mina 3 år på gymnasiet och nu är jag snart där! Bara några få månader kvar, dvs 4!

Imorgon blir det att gå ut på jakt efter min balklänning och kanske lägga undan en om jag hittar en eller så beställer jag en! Hoppas att drömmarna försvinner efter morgondagen!


Natten gick bra på Mc Donald´s gick bra och det var faktiskt väldigt rolig natt med bra människor! Det var länge sen jag jobbade på Mcd, för har satsat mer på apoteket men nu är jag tillbaka, bara för ett tag iallafall innan det blir att söka jobb inom vården! Det sköna inatt var att jag inte behövde ta mej ända hem utan bara gå upp över Harrys och lägga mej och sova! Nu är det nog med bloggen och ska ställa mej vid spisen och laga mat!



Puss & Kram J

Ovido - Quiz & Flashcards