misssj

Alla inlägg den 24 januari 2010

Av J - 24 januari 2010 15:13

Söndag.. ja vad kan man säga, jag hatar bokstvligen söndagar! man kan inte göra någonting plu satt jag ännu mår illa.. Jag vaknade vid 1 idag, robin var inte hemma han hann åka ut tlil steninge till sina föräldrar  =/ Har hunnit slänga in en tvätt i maskinen här utanför och ska snart gå och slänga in den andre. igår städade vi hela lägenheten även om jag är riktigt risig, men nu är det klart iaf.. ska bara ut o putsa fönstrena också ngn dag.


Kan även berätta att jag ev. redan har fått jobb! Vilket jag är jätte glad för, ett helttids jobb i sommar som undersköterska! till hösten blir det att söka in till HH. och jobba extra! Ev, flytta till gbg.. Nu äntligen är jag inne i vårdlivet!


Försöker komma in på Zaras hemsida, men det går inte.. Så får vänta lite, när jag o Robin var i Göteborg och shoppade så såg jag ett par högklackade skor som jag bara ÄLSKADE!

Nu vill jag ha dem! Men kommer inte in på sidan. Sitter och bläddrar lite smått i min Solo tidning, ska ta ut lite fisk från frysen och tidna upp så maten är klar tills Robin kommer hem.


Nästa helg blir en galen helg, tydligen så tog ngn annan tiden på apoteket, är ledig från praktiken. Carro är i gbg så  kanske åker upp dit på en jyggefest! Wieho! Ellså så får vi göra en galen helg här i halmstad ist."Det blir vad man gör det till" Har blivit mitt motto nu för tiden.

Nu ska jag springa ut och slänga in ny tvätt, tvätta håret igen i ÖL, det blev riktigt bra förra gången så ska göra det igen!



Puss & Kram J

Av J - 24 januari 2010 00:13

  

Bianco. 800 :-

Åhh dessa är mina! I just love them!!!

Puss & Kram J

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards