misssj

Alla inlägg under januari 2010

Av J - 26 januari 2010 12:53

Jag vill verkligen att jag och Robin ska få det perfekt tillsammans drf när jag vaknade imorse så tog jag ut min mumsiga kladdakaka ur kylen tog grädden och gjorde ett hjärta på!

Iom att jag vet att han bara ÄLSKAR varm choklad så värmde jag det och massa grädde på!

Väckte honom Fint som han ville och ja han blev glad, hoppas jag iaf..

När jag gjorde mej iordning till skolan så sa han "tack älskling" och pussade mej på kinden.

Fick även höra komentaren imorse att jag blev väldigt söt när jag provade mitt nya smink,

Blå mineral ögonskugga, som glittrar till lite. och blå penna som jag kombinerade med svart också! Väldigt fint kan jag säga!

I JUST LOVE MAKE UP STORE!

Nu ska jag sätta mej och leta efter en ögonskuggsbox på internet som jag hoppas jag kommer att hitta.


Ska även prata med Ana ikv tänkte jag prata lite om sminkiningen till balen om hon vill komma ner och göra det på mej, vilket jag hoppas och även kolla på balen när jag går!

Ska även hinna läsa min Solo tidning som jag köpt, Jobba och Träffa uthyraren till lokalen vi ska hyra till festen som kommer inom kort! Fullt upp verkligen!

Få se när Robin kommer hem ikv annars blir det att Simma på Nautilus. vilket jag hoppas vi kommer att hinna med.


Funderar även på att Boka tid för Spraybar  få se, ska checka runt lite hurdan färg det blir och så, TOG även steget och kollade hur mycket piercing i tungan kostade och när dem kan göra det! Tror Robin kommer bli glad om jag gör det. Men är inte säker ännu, vill inte göra det för hans skull, utan för min egen att jag velat ha i så många år nu. Annars hade jag inte sagt till honom att jag inte tycker han ska göra det, även om jag sååå hemskt gärna vill att han ska göra det!

 

Tjingeling!

 

Puss & Kram J

Av J - 25 januari 2010 23:01

Dagen började med att jag vaknade 8 imorse, försökte väcka liv i Robin men det var väldigt svårt, så han fick sova vidare medan jag gick vidare till optikern kl 10.30

Min syn har tydligen blivit lite sämre, men det spelar ingen roll för jag ska få linser iaf!

Dem kommer i nästa vecka så då kommer jag få se allt!

 

Dagen spenderades med Bästa katarina, vi gick runt i affärer och pickade varandra!

 

Dagen avslutades med att Robin tog med mej på den romantiska middagen någonsin enligt mej, än så länge. Han gick för att träna och sedan gjorde vi oss iordning och kl 19.00 hade vi bord på Fridolfs , jätte mysigt var det verkligen! Dock orkar jag ju inte äta upp allt, vilket börjar bli väldigt pinsamt, för alla ifrågarsätter ifall maten inte är god, och Robin som försöker få i mej mer och mer. Maten var jätte god och verkligen ett trevligt ställe, tro det eller ej så är jag döpt i den resaurangen! Haha, ja! Pappa byggde den i tidigare dagar och jag som inte är kristen, fick döpas ortodox och iom att vi inte har ngn ortodoxist kyrka här i vår håla, så fick jag döpas där av en ortodoxist präst! Lite kuligt.

 

Vi betalade och gick vidare till Hemmakväll där vi hyrde en väldigt bra filmen "the children", köpte godis, choklad och massa gotti! jag som skulle vara nyttig (men en dag går ju bra!)

Jag har även köpt en kladdkaka iom att jag inte hinner baka någon tills imorgonbitti, så när jag och Robin går upp imorgon ska jag ta ut den, göra ett    av grädde, och väcka honom sött! Jätte mys!


SEN! sist men inte minst! Så kan jag nämna att jag har fått ett till jobb, så nu har jag 4 jobb! Mamma hade träffat sin förra chef och nämnt att jag söker jobb inom vården, och hon sa att jag bara ska komma in med referenser så ska hon se vad hon kan fixa fram, Jag gick naturligtvis dit. tog mej 3 min att vara där inne, så VIPS ! så hade jag ett jobb! Jag börjar OMGÅENDE! Nästa Torsdag ska jag dit för att gå igenom papper och gå brevid någon! Skit kul! Är super stolt! Hon ville inte ens ha ett CV utan jag har såpass bra referenser hos Mcd 3.5 år och Apoteket 1.5 år så det räcker! Ett bra omdöme i vården och jag har jobb!

 

Tänk att man kan vara så eftertraktad bara för att man har 2 jobb, ett som är status och ett som är värsta SKIT jobbet, men ändå det bästa!

 

 

Nu ska jag nana gott i kudden, upp tidigt imorgon, ska till skolan och jobba på mitt PA arbete med mina Girls!

I LOVE MY LIFE!

 

Puss & Kram J

Av J - 24 januari 2010 15:13

Söndag.. ja vad kan man säga, jag hatar bokstvligen söndagar! man kan inte göra någonting plu satt jag ännu mår illa.. Jag vaknade vid 1 idag, robin var inte hemma han hann åka ut tlil steninge till sina föräldrar  =/ Har hunnit slänga in en tvätt i maskinen här utanför och ska snart gå och slänga in den andre. igår städade vi hela lägenheten även om jag är riktigt risig, men nu är det klart iaf.. ska bara ut o putsa fönstrena också ngn dag.


Kan även berätta att jag ev. redan har fått jobb! Vilket jag är jätte glad för, ett helttids jobb i sommar som undersköterska! till hösten blir det att söka in till HH. och jobba extra! Ev, flytta till gbg.. Nu äntligen är jag inne i vårdlivet!


Försöker komma in på Zaras hemsida, men det går inte.. Så får vänta lite, när jag o Robin var i Göteborg och shoppade så såg jag ett par högklackade skor som jag bara ÄLSKADE!

Nu vill jag ha dem! Men kommer inte in på sidan. Sitter och bläddrar lite smått i min Solo tidning, ska ta ut lite fisk från frysen och tidna upp så maten är klar tills Robin kommer hem.


Nästa helg blir en galen helg, tydligen så tog ngn annan tiden på apoteket, är ledig från praktiken. Carro är i gbg så  kanske åker upp dit på en jyggefest! Wieho! Ellså så får vi göra en galen helg här i halmstad ist."Det blir vad man gör det till" Har blivit mitt motto nu för tiden.

Nu ska jag springa ut och slänga in ny tvätt, tvätta håret igen i ÖL, det blev riktigt bra förra gången så ska göra det igen!



Puss & Kram J

Av J - 24 januari 2010 00:13

  

Bianco. 800 :-

Åhh dessa är mina! I just love them!!!

Puss & Kram J

Av J - 23 januari 2010 15:08

Vill du ha smycken? Billiga, fina och bra kvalite!

Gå då in Här!



Puss & Kram J

Av J - 23 januari 2010 14:22

Nu ligger jag sjuk hemma i robins säng.. med katten som haltar. vi ligger och tycker synd om varandra, medan´Robin har fixat frukost och allt. Så söt!

Imorgon åker Frida hem =/ inga mer spelkvällar med henne, ingen mer risk, guitarr hero, xbox spel osv.. kommer verkligen sakna dej =/

Bästa nyår med väldigt bra personer, samtidigt som den knasigaste! ;)

 

 

  

 

 

 

 

Av J - 22 januari 2010 12:59

Jap!p! sagt som gjort, jag dränkte håret i ÖL när jag skulle dusha. kanske inte låter så skönt, got eller ja vad ni nu klan tänka, med tydligen så gör öl så att håret blir starkare och glansigare!

Ska prova detta ungefär 2 ggr till så jag ser lite mer resutat! Men prova och se ;)



Puss & Kram J

Av J - 21 januari 2010 22:55

Min älskling hoppade ut genom fönstret för ca 4 timmar sedan och har blött ända sen dess =/ vi ringde vetrinären men dem säger bara att vi ska avvatka i 24 timmar :(



Puss & Kram J

Ovido - Quiz & Flashcards