misssj

Alla inlägg den 28 mars 2011

Av J - 28 mars 2011 11:36

Uppe med tuppen? eller.. inte

Är iallafall uppe nu. Tänkte käka lite mat kolla på DH på tv, sen iväg och sen jobba! Fullt upp idag. Imorogn ska jag på anställningsintervju på Nissastrand, roligt roligt. Rätt nice om jag får de, bara 2 min härifrån haha ! Såg inatt att Danile Paris hade lagt upp min dröm på bloggen! haha så förvånad jag blev när jag läste det. trodde jag skulle DÖ . Men det bjuder jag på. ett gott skratt förlänger liver sägs det ju  .

Emelie trodde ju så klart inte på mej. Hon har nog ännu inte fattat att jag inte ljuger! Så nu på lunchen rusade hon in o kollade, och fick ett fint sms "SHIT" Ska skicka ett långt sms med bara "hehehehehheeh" till henne för det hatar hon!

Ska kila och handla lite tänkte jag. Igår satt vi och betalade hyra och allt så det är klart! Vi sorterade papper och pärmar osv här, gick ner med saker till källaren . Såg att det var en tom källare nu så ska kika om det är en lediglägenhet på G här i huset?


Ska gå och boka tid för massage nu i dagarna också, längtar såå mycket! Verkligen på tiden! Även spa dagen måste vi ha snart så inte den brinner inne. Robin  klarade ordningsvakt språk och fystest galant, även securitas testerna så nu ska han på intervju där nästa vecka för ordnings vakt! Hoppas det går bra.   Allt Rullar ju mitt liv är perfekt!





Ovido - Quiz & Flashcards