misssj

Alla inlägg under mars 2010

Av J - 8 mars 2010 19:21

Har just slutat jobba och kommer hem till Henrik som vi skka laga mat med!

Han står just nu och rullar köttbullar och jjag och robin sitter i soffan, magen kurrar faktiskt klockan är 19.30 och jag åt vi 12? thaimat..

En rolig sak jag tänkt på är hur folk kan påverka andras agerande! Jag kan skratta så mkt åt de så de inte e sant när jag fixk höra de som jag fått hörs. =) Men jag ser väl mej själv som en stark person som andra tycker att jag gör bra pch intressanta saker o gör likadant, right? =) lite kul att allt kommer efter jag skrivit saker här! Fy vad det sätter fart på folk tydligen! haha.




(Henrik säger när han hackar löken "Röven vad det svider!"

Min klockrena kommentar "Svider det i röven också?")





Hittade lite bilder från nyår här hos henrik som inte jag har fått :)


Jag

 

Frida

    

Johan och Julia

   

Henrik

 


haha ja... de e gott tycker jag =)

 

 





Puss & Kram J!

Av J - 8 mars 2010 12:20

Ja en ny dag, ny vecka, allt på än gång!

Vaknade av att en liten pojke vid namn Robin väcker mej med en puss på kinden, mysigt!

Nu har ja kastat ut honom så att han ska ta sig till arbetsförmedlingen och körskolan!

Själv har jag precis dushat, ska göra mej iordning, väntar på att melinda ska höra av sig, eller vänta?? de har hon ju  =) bara jag som e SEG!


Vi fick som uppgift att redovisa om HIV! Så vi ska/tänkte ta oss till Ungdomsmottagningen här i stan, för att få ev. broshyrer och info om det! Kommer bli en perfekt redovisning!

Nu ska vi kämpa som fan!!!

Imorgon ska jag vara på Lv6 för att hjälpa ambulansmänn och brandkår hur man agerar i en olycka! ska spela död, en sjukdom kanske? ja vad som helst =) komemr bli jätte skojigt och är nervös över vad vi kommer vara med om, och vad jag kommer att få!


Senare idag ska jag jobba som vanligt på apoteket. tänkte också kolla på en film om HIV som min lärare lånade mej, så ska ta mej tid att kolla igenom dokumentären! Inte så kul för Robin o kolal på de kanske? Men de får han ta!


Igår var vi på Harrys och åt kyckling vingar, guuud va gott, men jag tycker att 6 stycken vingar är för mkt så jag satt i smyg och förde över fint på Robins tallrik när han inte såg, så han åt sammanlagt 16 st hehe. lite kul va det, Henrik såg ju när jag gjrode det, men Robin var så upptagen med att prata så han märkte inget =).

Nnu ska jag sätta mej framför storspegeln och sminka mej!


Pyss & Kram J!

Av J - 7 mars 2010 13:43

Veckan har varit full av äventyr så har inte orkat skriva något,

Jag har haft kajsa här, varit ute och gått emd henne hela dagar, jobbat i massor! och varit i skolan.



Nu har jag haft piercingen i några dagar, och måste säga att det gör inte ont :) gjorde inte ont heller när jag gjorde den, jag har redan hunnit äta pizza 2 ggr med den, thaimat och frukost alla dagar, måste säga att det går jätte bra och stör mej inte heller!

 Ingen svullnad förutom när jag vaknar på morgonen.

Sköter den bra gör jag också, bakterie dödande medel tar jag några gånger om dagen och hexodent också som gör det ännu bättre!

Träffade mamma i torsdags och visade den men hon sa inget som tur va :) bara undrade vad som fick mej att göra det?

Jo, jag har velat göra det i 3 år! När jag träffade Robin så fick jag honom till att sätta tillbaka sin piercing i ögonbrynet, vilket är sååå snyggt på honom, det gjorde så att jag blev intresserad att göra i tungan, han sa att jag får välja själv om jag vill göra det eller inte, så jag gjorde det! Nu väntar bara piercingen i Bröstvårtan också, sen är jag klar!

Det ända som suger lite är att det är studentfest på ondsdag och då får jag inte dricka, man ska ju helst inte dricka på 2-3 veckor.

Måste klura ut också vad jag ska vara på studentfesten  =) alla girlsen ska ju gå =) wiiiiie ;D kommer bli ännu roligare nu!



Appropå studenten och balen och sånt, så var jag ute med Robin och hans pappa för att välja en bil, och nu blir det den gammle stililige rollan :), kommer bli jätte fint! Tänkte inreda den med roser iom min klänning är röd! Så nu är klänning, frisör, sminkning och bil färdigt! Hoppas bara på att Stjepan också har fixat allt nu så det blir lugna puckar, ska hinna köpa skor också så jag kan gå med klänningen till Darians mamma så hon kan sy upp den enligt min längd =). Nu är det bara lite kvaaar! Kommer bli skit kul! Plus så kommer ev min käre Robin köra oss eller så blir det hans pappa! Student mössan har kommit, den va verkligen fin, champanje glaset, visselpipa, kapsyl öppnare, omvårdnads brosh kläderna kommer lite senare, men jag kan knappt vänta tills dess!


Har varit på öppet hus också på högskolan och sett på sjuksköterske programmet, guuuud va jag längtar till hösten! Att bara få sätta igång med allt och börja jobba!

Fick en liten stund med Robins mamma också igårkväll som ville och hoppades på att jag blir ledig ngr dagar, veckor efter studenten tills jag börjar jobba så att vi kan åka ner till dem i Schweitz! Jag bara längtar!

Måste ocskå börja söka lägenhet i Gbg till hösten!


Lite bilder från veckan!

Våra kulor som vi köpte som växer av  vatten!





 


När jag, Emelie, Melinda, Kajsa och Molly varit ute på promenad och kommit tillbaka hem!

   


Emelie sitter och dricker Latte. Vacker bild :´)

   


Melinda matar Molly och Kajsanär vi kommit hem.

Snart ska jag iväg och spela airsoft med Robin och hans kompisar, om jag ska vara med och spela får vi se, dem väntar ännu på deras saker dem beställt, då ska jag vara med iaf!


Puss & Kram J!

Av J - 3 mars 2010 15:49

Nu känns det som in i ... Fyyy va skönt, snart studenten, balen o allt! Massa jobb i sommar! Flytt osv.. Sitter just nu och skapar min framtida namnskylt inom undersköterske yrket!

Och det känns kan jag lova!

Min första kommer bli en traditionell! Där det står mitt namn och Undersköterska under, trots allt har jag ju inriktning barn.. men det kan man inte lägga till. Kommer ju bara använda den ett tag fram tills jag pluggar vidare i januari igen om jag inte ångrar mej och söker nu iaf.

Inom några år hoppas jag iallafall att det kommer att stå Johanna, Barnmorska!


Var ute med Kajsa för en liten tag sen, hon är värd guld!

Så mysigt att gå ut och gå med henne på morgonen och sedan på dagen! I 2 timmar totalt har vi varit ute och gått. Ska ut med henne sen ikväll också!


Hon sov med mej inatt iaf.



Puss & Kram J! 

Av J - 1 mars 2010 19:43

Första dagen i skolan!

Var jätte bra, men jobbig efter 6 veckor sitter man i skolbänken igen!

Men jag har haft bästa helgen på länge! Med bästa folket!!

Fredagen förfestar vi hemma här hos Robin, temat var att alla killar skulle ha kostym, fy fan va snygga dem blev i de!

Tjejerna hade ju tagt linne o leggins, väst? YES!

Kvällen var rolig.


Lördagen, hade Sandra 21 års fest, vi böjade hos henne, så jävla gott folk!

En oförglömlig natt iaf! Jag hade CP roligt! Vi gick vidare till " 3 hjärtan" och dansade och hade kul, man träffade många som man inte träffat på länge!

Träffade även en kille som ja inte träffat på länge "Andy och kim"som jag har träffat ett par gånger och festat hos, Vi bestämde att vi skulle festa ngn helg framöver!

Helt sjuk helg kan jag säga!


Nu passar vi världens sötaste hund Kajsa, kom nästan nytt tillbaka med henne från vårl illa girlpromenad! Hon är min ängel, kommer o kjelar med mej, blir arg på om Robin kramar mej! Hon finns redan i mitt <3 efter att bara haft henne i 2 dagar!


Puss & Kram J!


Bilder från helgen!


          




Ovido - Quiz & Flashcards