misssj

Alla inlägg den 31 mars 2010

Av J - 31 mars 2010 21:58

YEAH!

Varit hos optikern och fått mina lincer, känns sjuuukt bra! Nu ser jag iaf ! haha. Vart också på banken för att beställa nytt kort som jag kommer då inom kort! Längtar!!! Mitt fungerar inte.. Eller ja magnetremsan fungerar inte så det fungerar inte på vissa ställen.

 

Imorgon ska jag inskolas på det nya jobbet! Göra insulin och läkemedelsprov! Det kommer säkert gå bra :) känner mej riktigt säker, jobbat med det nu i ex antal år!

Nu är påsken igång och jag har ingen aning om vad jag ska köpa till min pojkvän? Ett påskägg ja... men godis är så tråkigt, tänkte köpa något litet som han behöver istället för påskägg! Vi vart och åt på Bulls innan, sååå jäkla gott!! MMMM!

Har bokat tid hos vetrinären för att kastrera katten! Han är heeelt gone i huvudet! Bajsar i badkaret och allt, helt jävla lost.. Stackars kajsa att vi skyller allt på henne..

Imorgon kommer Robins föräldrar hem från Thailand så då åker min kajsa =/ kommer sakna henne :´( men nu när Robin får körkort och bil kan man ju åka ut och hämta henne och rida med hans mamma lite!! BTW så vart vi och spelade Airsoft bilder kommer komma upp så fort Robin har fixat internetet igen på sin egna dator, det har ju lagt av. Han ska köpa ny blixt och något mer till sin kamera så att jag kan ta AS fina foton! Var ju och köpte nytt snabbare och bättre minneskort så nu kommer det gå undan!

Han tyckte att det fanns vissa bilder som va riktigt fina så det kanske blir någon fotograferingskurs till sommaren eller efter!

 

Nu ska jag sova, Robin spelar på sin dator så ska försöka få honom i säng också snart, ska upp klockan 6! Bye bye Fuckers!!!

 

BTW, min sötnos har äntligen kommit hem!!

 

  

 

 

Puss & Kram J!


Av J - 31 mars 2010 17:17

 

 

 

Min pojkvän klarade teorin!

Grattis Baby!

 

Nu ska han köra mej till Bahamas!

Som jag retar honom för även om man inte kan köra dit xD

<3

 

 

 

Puss & Kram J! 

Ovido - Quiz & Flashcards