misssj

Alla inlägg den 30 juni 2010

Av J - 30 juni 2010 18:48

HALLO allihopa!

Idag är det ONSDAG!! haha hela dagen har jag trott det är tisdag, bara för att jag var ledig måndag och jobbade tisdag så kändes det som en måndag! hahah

Jobbet går bra!

Jag stormtrivs ibland och iband vill jag bara där ifrån, som tur e har jag en annan vikarie so mpluggar till läkare i danmark som jobbar med mej o hon är helt enkelt bara såå underbar!! jag fattar inte hur roligt vi hade det i helgen när vi jobbade och hur vi ens klarade av helgen så mycket som har hänt!

Nää jobbade kväll igår och dag idag, så 16 när jag slutade så gick jag runt lite på stan, köpte någon hår inpackning till mitt hår, nu när man är blond så måste man ju sköööta de!

Jag är verkligen nöjd med mitt hår nu!

Stormtrivs som blondiiiie! hah!

har inte bloggat så mycket för att jag helt enkelt har varit stormtrött! jobabde delat pass i lördags som innebär att mana jobbar 07-21.15, plus ytterligare 4 dagar! har varit jävligt jobbigt!

Skönt iallafall att Robin hade städat lägenheten när jag kom hem en av dagarna, plus i Söndags så väntade han på mej med picknick och vi åkte till stranden och hade storm mysigt!

Jag lääängtar tills vi får en 3a!

så han kan få sitt rum med alla sina spelsaker och airsoft saker!

Så slipper jag se det! haha!

Jag har precis skickat ut ett mail till alla i min klass OPH07!

ahahah känns för jävligt att säga min "förra" klass så det kommer alltid vara min klass!

Jag tänkte ordna en fest för alla, och fixa iordning allt!

Jag saknar verkligen klassen...

Har jätte mycket i huvudet!

Jag och Robin ska ju åka till Serbien i höst så måste planera det, vi hittade flygbiljetter till ungern så vi kanske åker ner med Melinda och hennes familj dit, sen åker jag och Robin vidare till Juggan själva!

Vi får se hur det blir!

Ser verkligen fram emot vad som väntar med i september, som tur är så är jag inte arbetslös iallafall! "haha" till alla FUCKERS som är det!

o jag som fått så mycket skit för att jag jobbar på donken , haah! nu ska vi se alla som har sökt jobb där, för att det inte finns några andra!! haha!

Näää, va händer i helgen? jag är LEDIG, och det kommer vara upp mot 30 grader i helgen, så vi ska nog bada! 

Har BTW hittat ett par AS snygga ray ban glasses och porshe på synsam som jag MÅSTE HA!

Som jag självklart ska köpa =)

Jag bara längtar tills denna lönen kommer! Och hahah konstigt nog så längtar jag till när jag ska betala min FÖRSTA hyra WIIIIIEEE!   

 

Nu ska jag städa vidare!
kyckling vingar ikv?

Puss & Kram J!

Ovido - Quiz & Flashcards