misssj

Alla inlägg den 13 februari 2012

BTw

Av J - 13 februari 2012 19:42

BTW, vad fan ska man hitta på sin snyggingen imorgon på alla    dag?!

Kanske beställa lite kläder?! Dem hade ju inte fjäderrosen som ja köpt nu varje år   

aah.. hittar väl på något!   

Av J - 13 februari 2012 19:18

Undra varför ens status går skyhögt upp på en söndag? för att alla är så uttråkade av en Söndag så dem sitter och läser bloggar?Fy vad tråkigt... Men iallafall har kikat in här ett par gånger för att se min statistik dock fattar jag inte varför folk går in och kollar ens blogg när man inte ens uppdaterar? Iofs så kollar man om personen i frågan uppdaterar men om man märker att man inte gör det, så varöfr fortsätter man dag in och dag ut? Jag brukar ha dagar då jag skriver här mycket sen har jag en bloggtorka på några veckor sen kommer det igen. så man börjar väl vänja sig om hur jag skriver? eller inte...


Iaf började dagen med att det var SVIN kallt inne i huset, låg mellan 10-15 grader.. japp! pannan hade gått. haha men fick ringa sväääärfar som guidede Robin i telefonen om hur man kollar den. Imorgon kommer hans pappas kompis och ska kolla den. Nu är det varmt och skönt, eldar också vilket gör det ännu bättre!


Så vad har hänt sen sist? JÄTTE MYCKETm dock håller man inte reda på allt hela tiden, Men har gått på bio med 2 höggravida kvinnor i sina sista veckor! haha. Väldigt mycket hormoner märkte man haha! har hälsat på folk som man inte träffat på länge, eller iallafall så fort man haft tid och tid är ju inte precis det man har. Ibland önska man att dagarna hade några timmar till för att man ska ha tid till att göra saker man absolut måste hinna med. Dock har jag börjat med att varje Fredag ska man absolu inte göra någonting, man ska ha den där hemmamyskvällen och bara pusta ut. på Lördagen kan man träffa folk, supa gå på krogen, käka middag med människor. eller ja någonting Söndagen är en ren jävla slapopedag då man förbereder sig på Måndagen, laga lite mat, ut på promenad, slänga in lite tvätt inget mera! Dock har jag ju jobbat 17 dagar i streck! muhaha. Japp ! har hjälp till rätt mycket extra än mina dagar på schemat! Snacka om att pengarna kommer kännas bra nästa löning eftersom att vi redan håller på planera semesterresan i sommar! Woho! Planera en annan sak också men det kommer dröja lite innan man släpper den bomben! Vi har varit hämtat massor av ved, köpt 2 nya bilar. Så längtar AAP mycket till att få köra Porshen speciellt!  Det kommer nog bli så att jag kör den och Robin Bmwn och merssan ja den vet vi inte ännu. Sen kommer väl Robins pappa ta hit merssan från schweiz a då ska man köra den! Riktigt nice kommer det bli! Längtar till sommaren iaf    snacka om positivt att ha en svärfar som älskar bilar! Nu kommer intresset upp igen hos mej iallafall, synd att Robin inte har det ... Får allt lära honom lite om det. hehe..


Vi har även firat 2 ½ år tillsammans, dock gjorde vi inget speciellt. när jag tänker på speciellt så kan jag inte glömma när en killkompis berättade att hans tjej dumpade honom för att dem inte firade, om det var 1 eller 2 år tillsammans på sin årsdag haha. för att han skulle på semester med familjen. tror jag skrivit om det innan när jag och Robin hade 2 år... Men tycker det är riktigt synd om honom men roligt/retande på ett sätt. Vi har varit på Spa 2 gånger också riktigt härligt. ska snart på 1 gång till, dock bara en heldag denna gången blir lite mycket med 1 övernattning. Har träffar Rikard&co, en hemma kväll hos killarna va mysigt, rikki har ju opererat om axeln så han inte får röra den på 3 veckor. Ush stackarn spelade monopol kollade film, kollade fotboll åt pizza osv. mysigt. Ja.. vi har haft lite saker för oss, mycket som jag inte ens får eller bör skriva men det är en annan sak hehe 


Nu längtar man riktigt mycket till sommaren, som bara den!!!! massa bad, härliga sommarkvällar här ute på tomten, äta ute på uteserveringar dricka vin och naturligtvis semster! 

Vi har även träffat på Kim och Nord. så hoppas att dem kommer hit på middag någon ledig helg det va super mysigt, speciellt att bara ha en hemma kväll hos dem med god mat och vin. Helt vickat nog råkade jag få med mej Robins föräldrars champange istället för vinflaska. hehe. men det va skitsamma det va AS gott ändå! Det gick hem hos kim och Nord iaf . Nu måste man dra sig härifrån! Måste betala räkningar.. tjingeling! 



Ovido - Quiz & Flashcards