misssj

Alla inlägg den 20 juni 2011

Av J - 20 juni 2011 16:45

Hade körlektion kl 07.30 imorse!! På min lediga dag.. Men men det får faktiskt vara så ett tag nu iom att jag måste ta det helt enkelt, jag tyckte att det inte gick bra, Men min lärare sa att det gick bättre än vad han hade trott att det skulle, haha ! Så antar att det är bra då ? Har läst i Körkortesboken redan lite då och då, försöker lära mej så mycket som möjligt.


När jag kom hem så sov jag fram till 12! Helt otroligt inte gjort det på så länge, vi va ute och köpte något till Robins securitas kläder och sedan lunchade vi på Yoss ! Mums, kikade lite i stan sen hem och började packa 2 flyttlådor och alla kattsaker osv så det är nu utkört!


Malmö Btw var as roligt enligt mej dock KB vart inte så roligt, iom att det bara är poprock klubb tydligen? Vi körde dit vid 19 och började dirr förfesta och köka mat, deras lägenhet var jätte fin inte direkt i centrum men i stan var den iallafall. Vi träffade ju Robins lumpar kompisar vilket var trevligt, kompisar som jag inte träffat sen ja.. Sommaren när ja träffade Robin för första gången, alltså 2 år sen snart. Var super kul o träffa dem igen! Kb vart väl sådär as mycket dryga killar som var på en, dock förvånades jag över 1 kille som gjorde sin flört så man blev riktigt häpen haha! Plus för honom på det men ett stort minus kanske för att jag inte e singel. Älsklingen verkade ha roligt iallafall han dansade runt på scenen och dansgolvet med ja massa olika folk som vart där. Han träffade på sin kompis som vart med i Idol 2008? minns inte vad han hette iallafall, Mitt i Malmö liksom haha! klubben stängde vid 4, dem tog inte kort eller någonting vilket va fruktansvärt jobbigt! Vi tog oss hem iallafall vilket var jobbigt trött, full ont i fötterna för att man invigde sina nya skor. Vi hittade ju först inte hem men det fixades till slut med hjälp av min Iphone. Vi alla däckade vid 5 någongång haha, rätt mysigt att alla iprincip sov på madrasser på golvet. Dagen färpå promenerade vi in till centrum och käkade på någon restaurang och sedan kilade vi hem och åkte hem, rätt mysigt och detta måste defenetivt hända igen!


Vad ska man då hitta på ikväll då ? Ja... det blir nog att packa lite till och sova tidigt idag!

Ovido - Quiz & Flashcards